Bakproducten
Lindroos
Premium Psyllium
Psyllium vervangt gluten bij het bakken en is niet zichtbaar in het eindresultaat. Psyllium bevat 85% voedingsvezels, een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse voeding. Met premium psyllium bent u verzekert van de best mogelijke bakresultaten. Hoge kwaliteit psyllium Vervangt gluten bij het bakken Sappiger, luchtiger en lekkerder Bindt vloeistof aan het deeg Psylliumvezels in poedervorm...
Dr. Oetker
Siliconen Cakevorm 24 cm
Siliconen cakevorm. Geschikt om cake mee te bakken in de oven tot 230 graden. Antikleef eigenschappen en geschikt voor alle types deeg, ijs en desserts.
Lindroos
Xanthaangom
Glutenvrij xanthaangom is een natuurlijke bakverbeteraar die de viscositeit (stroperigheid) van glutenvrij baksels verbetert. Het vervangt de functie van gluten. Xanthaangom heeft weinig tot geen smaak en ontstaat door fermentatie.
Lindroos
Fibrex Suikerbietvezels
Suikerbietvezel is een voedingsvezel die van nature vrij is van gluten en een goed vermogen heeft om vloeistof op te nemen, wat gunstig is bij glutenvrij bakken. U kunt suikerbietvezel toevoegen aan bestaande recepten volgens de volgende regel: Voeg voor elke 450 gram bloem in het recept 3 eetlepels suikerbietenvezel + 1 dl water toe. Bak beter en lekkerder glutenvrij brood:...
Lindroos
SoftBake Broodverbeteraar
Glutenvrije bakken zoals je nog nooit hebt meegemaakt. SoftBake voegt volume en een zachte textuur toe aan uw glutenvrije brood en is tegelijkertijd volledig onzichtbaar en geurloos. Gebruik samen met gist en psyllium voor optimale resultaten. SoftBake bevat 93% voedingsvezels en verhoogt zo het vezelgehalte in uw baksels. SoftBake in bestaande recepten: Bereken het totale gewicht van alle...
Dr. Oetker
Stolvorm
Bakvorm van 31 cm om feeststol mee te bakken.
Dr. Oetker
Springvorm 24 cm
De ronde springvorm van Dr Oetker heeft een uitstekende thermische geleidbaarheid waardoor je bereidingen een prachtige gouden kleur krijgen. Tevens gemakkelijk te reinigen! Een advies: beboter de vorm voordat je het beslag uitgiet en wacht 10 minuten voordat je de taart uit de vorm haalt.
Dr. Oetker
Siliconen Mal 6 Mini Tulbandjes
Siliconen mal voor mini tulbanden. Geschikt om mee te bakken in de oven tot 230 graden. Antikleef eigenschappen en geschikt voor alle types deeg, ijs en desserts.
Dr. Oetker
Christmas Cookie Uitsteekvorm
Met deze uitsteekvorm kun je gemakkelijk kerstkoekjes maken.
Dr. Oetker
Bakvorm Lam
Met deze bakvorm maak je snel en eenvoudig een mooie creatie voor Pasen. De gehele bakvorm bestaat uit plaatstaal en heeft een goede anti-aanbaklaag. De afmetingen van deze bakvorm zijn 27,5 x 145 x 6,m5 cm.