Bakproducten
Semper
Aardappelvezels
Glutenvrije aardappelvezels. Bindt vloeistoffen en voorkomt een te droog resultaat van koken en bakken. Deze vezels zijn neutraal in smaak en kleur en zijn zelfs geschikt voor witbrood of cakes.
Lima
Agar-Agar
Glutenvrij plantaardig geleermiddel op basis van rode zeewieren. Het ideale geleermiddel voor crème, vruchtensap, jam, vruchtenmoes, soep en andere desserts en confituren.
Lima
Kuzu Zetmeel
Kuzu, een ideaal bindmiddel voor soepen, sauzen en desserts, kan ook, zoals in Japan, gebruikt worden omwille van zijn knapperige effect: het volstaat om er vóór het bakken de groenten of de Tofu mee te bestrooien om ervoor te zorgen dat ze een goudbruin en knapperig korstje krijgen! Om een saus te binden moet men de kuzu altijd oplossen in een koude vloeistof, en aan het einde van het...
Lima
Rijststroop
Een rijststroop met een zeer fijne, zoete, maar toch neutrale smaak, die u gemakkelijk voor alle mogelijke gerechten kunt gebruiken. Ze past perfect bij gebak, maar ook om bij het vieruurtje of een andere gelegenheid (plantaardige yoghurt, warme dranken, boterhammen of pannenkoeken) te zoeten. Deze stroop is eveneens ideaal voor het bereiden van zoetzure gerechten.