Bakproducten
Glutenvrije Webshop Basics
Xanthaangom
Glutenvrije xanthaangom. Xanthaangom is een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabilisator dat vaak wordt gebruikt in glutenvrije bakrecepten. Het zorgt voor elasticiteit en binding, wat belangrijk is bij het vervangen van gluten.
Glutenvrije Webshop Basics
Instant Gist
Glutenvrije instant gist.
Glutenvrije Webshop Basics
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Psyllium Vezels
Glutenvrije psyllium vezels in poedervorm. Psylliumvezels zijn een onmisbare toevoeging aan een vezelrijk dieet en staan bekend om hun vermogen om vocht te binden, waardoor ze ideaal zijn voor glutenvrij bakken én een gezonde spijsvertering ondersteunen. De vezels zorgen voor meer structuur en elasticiteit in glutenvrij brood, pannenkoeken en ander gebak. Daarnaast dragen ze bij aan een...
Glutenvrije Webshop Basics
Psyllium Vezels 4 kilo
Glutenvrije psyllium vezels in poedervorm. Psylliumvezels zijn een onmisbare toevoeging aan een vezelrijk dieet en staan bekend om hun vermogen om vocht te binden, waardoor ze ideaal zijn voor glutenvrij bakken én een gezonde spijsvertering ondersteunen. De vezels zorgen voor meer structuur en elasticiteit in glutenvrij brood, pannenkoeken en ander gebak. Daarnaast dragen ze bij aan een...
Glutenvrije Webshop Basics
Voedingsvezels Appel (T.H.T. 06-11-25)
Glutenvrije appelvezel. Voeg extra voedingsvezels toe aan bijvoorbeeld shakes, yogurt of je havermout!
Doves Farm
Natrium Bicarbonaat
Glutenvrije natruium bicarbonaat.
Doves Farm
Bakpoeder (T.H.T. 19-11-25)
Glutenvrij bakpoeder. Een klassiek rijsmiddel wat je kan toevoegen aan meel bij het maken van bijvoorbeeld cake, scones en pudding.
Peak's
Xanthaangom
Glutenvrije xanthaangom. Te gebruiken in recepten als bakverbeteraar om een hogere viscositeit te verkrijgen.
Bruggeman
Instant Gist 125 gram
Glutenvrije instant gist.
Bruggeman
Instant Droge Gist 55 gram (zakjes)
Glutenvrije droge gist. Verpakt in 5 kleine zakjes van 11 gram.
Bruggeman
Instant Gist 500 gram
Glutenvrije instant gist.











