Bakproducten
Dr. Oetker
Siliconen Cakevorm 24 cm
Siliconen cakevorm. Geschikt om cake mee te bakken in de oven tot 230 graden. Antikleef eigenschappen en geschikt voor alle types deeg, ijs en desserts.
Aman Prana
Gula Java Brut Kokosbloesemsuiker
Glutenvrije kokosbloesemsuiker. Gula Java kokosbloesemsuiker kan je gebruiken ter vervanging van elk soort andere suiker. Je gebruikt het in thee en koffie, om mee te bakken, in cocktails, om gerechten af te werken en door haar smeuïge, zoete smaak met een vleugje karamel is het ideaal als tussendoortje. De Gula Java Brut is grof gemalen biologische kokosbloesemsuiker. Uitgeroepen tot meest...
Dr. Oetker
Stolvorm
Bakvorm van 31 cm om feeststol mee te bakken.
Dr. Oetker
Springvorm 24 cm
De ronde springvorm van Dr Oetker heeft een uitstekende thermische geleidbaarheid waardoor je bereidingen een prachtige gouden kleur krijgen. Tevens gemakkelijk te reinigen! Een advies: beboter de vorm voordat je het beslag uitgiet en wacht 10 minuten voordat je de taart uit de vorm haalt.
Dr. Oetker
Siliconen Mal 6 Mini Tulbandjes
Siliconen mal voor mini tulbanden. Geschikt om mee te bakken in de oven tot 230 graden. Antikleef eigenschappen en geschikt voor alle types deeg, ijs en desserts.
Dr. Oetker
Christmas Cookie Uitsteekvorm
Met deze uitsteekvorm kun je gemakkelijk kerstkoekjes maken.
Dr. Oetker
Bakvorm Lam
Met deze bakvorm maak je snel en eenvoudig een mooie creatie voor Pasen. De gehele bakvorm bestaat uit plaatstaal en heeft een goede anti-aanbaklaag. De afmetingen van deze bakvorm zijn 27,5 x 145 x 6,m5 cm.
Dr. Oetker
Siliconen Tulbandvorm 22 cm
Siliconen tulbandvorm. Geschikt om cake mee te bakken in de oven tot 230 graden. Antikleef eigenschappen en geschikt voor alle types deeg, ijs en desserts.
Dr. Oetker
Taartspatel
Taartspatel.
Aman Prana
Gula Java Kokosbloesemsuiker Sticks
Glutenvrije kokosbloesemsuikersticks. Verpakt in 50 sticks van 4 gram. Ideaal om mee te nemen en perfect geschikt voor horeca. Uitgeroepen tot meest duurzame suiker door de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO). Kokosbloesemsuiker (GI 35) heeft een lagere glycemische index dan gewone suiker (GI 70), dit betekent dat je bloedsuikerspiegel beter met rust gelaten wordt. De koolhydraten in de...