Baktoevoegingen
Bio Vegan
Bakpoeder
Glutenvrije bakpoeder. Geeft het deeg een luchtige structuur en is geschikt voor de vervaardiging van cake, zanddeeg, broodjes, koekjes en nog veel meer. Verdeeld in 4 apart verpakte zakjes,
Mattisson
Bourbon Vanille Poeder
Glutenvrije Bourbon Vanille is een van de kwalitatief beste vanille die te verkrijgen is in de wereld en is afkomstig uit Madagaskar. Hier wordt het ook wel ‘het zwarte goud’ genoemd. Vanille poeder wordt gehaald uit vanille stokjes. Deze vanille stokjes behoren tot de vruchten van de plant Vanilla planifolia. De vruchten lijken op peulen, zeker door de groene kleur, maar eigenlijk zijn het...
Mattisson
Bourbon Vanille Poeder Biologisch
Glutenvrije Bourbon Vanille is één van de kwalitatief beste vanille soorten die er te krijgen zijn. Het wordt door veel chefs en patissiers gebruikt vanwege de perfecte rijke, zachte vanillesmaak. Bourbon vanille komt uit Madagaskar, waar het ook wel ‘het zwarte goud’ genoemd. Bourbon vanille poeder wordt net als ‘gewone vanille’ gehaald uit vanillestokjes. Bourbon vanille heeft echter...
Terrasana
Cacao Nibs 250 gram
Cacao wordt ook wel 'voedsel van de goden' genoemd. Deze biologische cacaonibs zijn raw, wat betekent dat ze alleen kort zijn gefermenteerd in de zon. Dit is noodzakelijk om cacao eetbaar te maken. Met cacaonibs kun je je eten een heerlijke bite geven of je bord flink versieren. Doe bijvoorbeeld eens een handje cacaonibs door je glutenvrije ontbijt, over je pannenkoek of verwerk het in (vegan)...
Terrasana
Cacao Nibs 500 gram
Cacao wordt ook wel 'voedsel van de goden' genoemd. Deze biologische cacaonibs zijn raw, wat betekent dat ze alleen kort zijn gefermenteerd in de zon. Dit is noodzakelijk om cacao eetbaar te maken. Met cacaonibs kun je je eten een heerlijke bite geven of je bord flink versieren. Doe bijvoorbeeld eens een handje cacaonibs door je glutenvrije ontbijt, over je pannenkoek of verwerk het in (vegan)...
Mattisson
Cacao Nibs Biologisch 150 gram
Glutenvrije cacao nibs. Om cacao nibs te maken wordt de cacaoboon eerst geroosterd. Vervolgens wordt de schil er vanaf gehaald en blijven er cacao nibs over. Mattisson biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Afrika & Zuid Amerika. Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels....
Mattisson
Cacao Nibs Biologisch 400 gram
Glutenvrije cacao nibs. Om cacao nibs te maken wordt de cacaoboon eerst geroosterd. Vervolgens wordt de schil er vanaf gehaald en blijven er cacao nibs over. Mattisson biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Afrika & Zuid Amerika. Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels....
Terrasana
Cacao Poeder
Cacao heeft op veel mensen een bijzondere uitwerking. We worden er blij van! Deze biologische cacao is niet boven de 42°C verwarmd, waardoor er zoveel mogelijk voedingsstoffen behouden zijn gebleven. Daarnaast zit er in deze pure cacao geen suiker of melk verwerkt, waardoor de smaak niet zoet, maar bitter is. Hier kun je de heerlijkste dingen mee maken. Zo is het een goede basis voor brownies....
Mattisson
Cacao Poeder 100 gram
Glutenvrije biologische cacao poeder. Rauwe of ongebrande cacao wordt in Zuid-Amerika al decennia lang als voedingsbron gebruikt. Mattisson Cacao poeder Raw wordt gemaakt van ongebrande biologische cacaobonen. Voeg 1x daags, 1 theelepel Mattisson Cacao poeder Raw toe aan uw smoothie of shake en creëer uw eigen drank.
Mattisson
Cacao Poeder 300 gram
Glutenvrije biologische cacao poeder. Rauwe of ongebrande cacao wordt in Zuid-Amerika al decennia lang als voedingsbron gebruikt. Mattisson Cacao poeder Raw wordt gemaakt van ongebrande biologische cacaobonen. Voeg 1x daags, 1 theelepel Mattisson Cacao poeder Raw toe aan uw smoothie of shake en creëer uw eigen drank.
Terrasana
Cacaonibs (glas)
Cacao wordt ook wel 'voedsel van de goden' genoemd. Deze biologische cacaonibs zijn raw, wat betekent dat ze alleen kort zijn gefermenteerd in de zon. Dit is noodzakelijk om cacao eetbaar te maken. Met cacaonibs kun je je eten een heerlijke bite geven of je bord flink versieren. Doe bijvoorbeeld eens een handje cacaonibs door je glutenvrije ontbijt, over je pannenkoek of verwerk het in (vegan)...
Mattisson
Carobe Poeder
Glutenvrije biologische alternatief voor cacao en koffie. Carobe poeder is afkomstig uit de peulvruchten van de Carobe boom, ook wel de “Johannesbroodboom” genoemd. Carobe heeft een zoete smaak en wordt daarom vaak als zoet maker gebruikt. Carobe heeft een karamel achtige smaak en is zoeter dan cacao en wordt ook veel als vervanger van of in combinatie met cacao gebruikt.
Horizon
Gemalen Kokos
Glutenvrije gemalen kokos.
Terrasana
Kokosrasp
Kokosrasp is het gedroogde, geraspte vruchtvlees van kokosnoten. Het bestaat voor 100% uit biologische kokos. Toevoegingen zijn niet nodig, puur is kokos immers het allerlekkerst. Je kunt kokosrasp gebruiken als topping, maar ook goed verwerken in glutenvrije desserts, gebak en smoothies. Ook een prima basis voor kokosmakronen of kokosijs. Met deze grote voordeelzak kokosrasp kun je extra lang...
Green Age
Kokosvlokken
Glutenvrije kokosstukjes. GreenAge haalt haar kokos van Sri Lanka, waar lange rijen kokospalmen langs het strand hun kokosnoten tot perfecte rijpheid dragen. In de zon drogen de kokosplakjes, gesneden uit het volle vruchtvlees tot knapperige, lichtzoete crunchy flakes. En die eet je zo uit het vuistje of over je muesli, toetje of taart. Verrassende tip: strooi wat kokos over een frisse groene...
Bio Vegan
Pumpkin Spice
Glutenvrije Pumpkin Spice kruiden. Pumpkin Spice is de alleskunner voor het komende seizoen. Of het nu in een met pompoen gekruide latte is, om pannenkoeken op smaak te brengen of in een kruidige cake - onze pompoenkruiden zijn het geheime ingrediënt dat elke herfstkeuken net dat beetje extra geeft. De kruidenmix bestaat voor 71% uit biologisch pompoenpoeder en is perfect afgerond met kaneel,...
Terrasana
Rozijnen Blue Thompson 1 kilo
Deze biologische en glutenvrije rozijnen zijn van het ras Blue Thompson. Dit is een blauwe druif van iets groter formaat. De smaak van de Blue Thompson rozijn is iets frisser en rinser dan van sultana's. We drogen ze in de zon en zwavelen ze niet. Zo houden we het zo puur mogelijk. Erg lekker in appeltaart, maar ook geschikt als snack, door brood, in curry of salade.
Myx
Speculaaskruiden
Glutenvrije speculaaskruiden. Te gebruiken in o.a. (gevulde) speculaas, kruidkoek, kruidnoten en ander gebak.
Terrasana
Sultana Rozijnen 1 kilo
Glutenvrije sultana rozijnen. Sultana rozijnen hebben een zoete smaak en zijn afkomstig van een witte druif. Tijdens het drogen - wat in de zon gebeurt en ongeveer 2 weken duurt - wordt de witte rozijn donkerder van kleur. Sultana rozijnen zijn heerlijk door muesli, havermout of appeltaart, maar je kunt er ook je salade mee verassen of ze gewoon uit het handje eten.
Terrasana
Sultana Rozijnen 500 gram
Glutenvrije sultana rozijnen. Sultana rozijnen hebben een zoete smaak en zijn afkomstig van een witte druif. Tijdens het drogen - wat in de zon gebeurt en ongeveer 2 weken duurt - wordt de witte rozijn donkerder van kleur. Sultana rozijnen zijn heerlijk door muesli, havermout of appeltaart. Maar je kunt ook je salade ermee verassen of ze gewoon uit het handje eten.
Horizon
Sultanarozijnen 1 kg
Glutenvrije sultanarozijnen.
Bio Vegan
Vanille Bourbon
Glutenvrije gemalen bourbon-vanille. Dit wordt uit volledige, gemalen scheuten vervaardigd. In tegenstelling tot de kunstmatig gefabriceerde 'vanilline' bevat deze bourbon-vanille de natuurlijke aromatische volheid van de ware 'koningin der specerijen'. Een snufje volstaat om uw gebak, drankjes of desserts betoverend te maken.
Cook
Vanille Extract
Glutenvrije vanille extract. Lekker in gebak, ijs, yoghurt, desserts en drankjes.






















