Bakproducten
Glutenvrije Webshop Basics
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel.
Myx
Speculaaskruiden
Glutenvrije speculaaskruiden. Te gebruiken in o.a. (gevulde) speculaas, kruidkoek, kruidnoten en ander gebak.
Lindroos
Premium Psyllium
Psyllium vervangt gluten bij het bakken en is niet zichtbaar in het eindresultaat. Psyllium bevat 85% voedingsvezels, een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse voeding. Met premium psyllium bent u verzekert van de best mogelijke bakresultaten. Hoge kwaliteit psyllium Vervangt gluten bij het bakken Sappiger, luchtiger en lekkerder Bindt vloeistof aan het deeg Psylliumvezels in poedervorm...
Dr. Oetker
Siliconen Cakevorm 24 cm
Siliconen cakevorm. Geschikt om cake mee te bakken in de oven tot 230 graden. Antikleef eigenschappen en geschikt voor alle types deeg, ijs en desserts.
Semper
Aardappelvezels
Glutenvrije aardappelvezels. Bindt vloeistoffen en voorkomt een te droog resultaat van koken en bakken. Deze vezels zijn neutraal in smaak en kleur en zijn zelfs geschikt voor witbrood of cakes.
Aman Prana
Gula Java Fin Kokosbloesem Poedersuiker
Glutenvrije kokosbloesem poedersuiker. Ideaal voor de bereiding van fijn gebak en taarten en om desserts mee af te werken. Gula Java kan je gebruiken ter vervanging van suiker of siroop. Uitgeroepen tot meest duurzame suiker door de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO). Kokosbloesemsuiker (GI 35) heeft een lagere glycemische index dan gewone suiker (GI 70), dit betekent dat je...
Lindroos
Fibrex Suikerbietvezels
Suikerbietvezel is een voedingsvezel die van nature vrij is van gluten en een goed vermogen heeft om vloeistof op te nemen, wat gunstig is bij glutenvrij bakken. U kunt suikerbietvezel toevoegen aan bestaande recepten volgens de volgende regel: Voeg voor elke 450 gram bloem in het recept 3 eetlepels suikerbietenvezel + 1 dl water toe. Bak beter en lekkerder glutenvrij brood:...
Aman Prana
Gula Java Brut Kokosbloesemsuiker
Glutenvrije kokosbloesemsuiker. Gula Java kokosbloesemsuiker kan je gebruiken ter vervanging van elk soort andere suiker. Je gebruikt het in thee en koffie, om mee te bakken, in cocktails, om gerechten af te werken en door haar smeuïge, zoete smaak met een vleugje karamel is het ideaal als tussendoortje. De Gula Java Brut is grof gemalen biologische kokosbloesemsuiker. Uitgeroepen tot meest...
Finax
Psyllium Vezels
Psyllium is rijk aan vezels en is een perfect ingrediënt om het brood vers en smeuïg te houden.
De Bron
Vegan Mini Marshmallows Pink & White
Glutenvrije marshmallows met een heerlijke vanille en aardbeiensmaak.