Superfoods
Terrasana
Moerbeien Wit
Moerbeibomen groeien in Turkije en kunnen tot wel 100 jaar oud worden. Moerbeien zijn vergelijkbaar met rozijntjes, maar hebben een iets stevigere bite. Je kunt ze zo uit de hand eten, maar zijn ook lekker om door je smoothie of yoghurt te doen. Jong en oud geniet van de zoete, honingachtige smaak van deze biologische bessen!
Mattisson
Arenga Palm Suiker Biologisch
Glutenvrije biologische palm suiker. Palmsuiker wordt van origine gewonnen uit het zuivere sap van de arenga- en dadelpalm. In de Thaise en Javaanse keuken is palmsuiker een veel gebruikt ingrediënt. Het geoogste pure sap wordt op een traditionele manier langzaam ingedampt tot palmsuiker. Op deze wijze blijven de van nature aanwezige stoffen zoals mineralen, antioxidanten en vitaminen behouden....
Mattisson
Wei Proteine Poeder Isolaat 93%
Glutenvrije wei proteine poeder isolaat 93%. Toevoegen aan een glas water, vruchtensap, melk, smoothie of yoghurt bij voorkeur mixen in shaker/blender.
Mattisson
Tijgernoot Chufa Gepeld
Glutenvrije chufa tijgernoot gepeld. Tijgernoot, ook wel chufa of aardamandel, is geen noot, maar een knolgewas en is plantaardig en glutenvrij. De tijgernoot is bruin van kleur en heeft een zoete amandelachtige smaak. Heerlijk als tussendoortje of als toevoeging aan muesli of in chocolade.
Mattisson
Keltisch Zeezout Strooibus
Glutenvrij 100% natuurlijk Keltisch zeezout gewonnen uit zout- moerassen op kleibodem. Natuurlijk grijs van kleur, ongewassen, ongeraffineerd en van nature licht vochtig. Verrijkt met algen (Nori, Dulse, Ulva). Land van herkomst: Frankrijk.
Mattisson
Amandel Proteïne Biologisch
Biologische Amandel proteïne is plantaardig en een vervanger van (dierlijke) eiwitbronnen zoals Wei- en Soja proteïnen. Amandel proteïne is gemaakt van witte amandelen die zijn geperst, ontvet en zeer fijn vermalen. Hierdoor bevat de uiteindelijke amandel proteïne veel minder vet en veel meer eiwitten dan gewone gemalen amandelen. Amandel proteïne heeft een zoetige amandelsmaak en is...
Terrasana
Chiazaad Wit
Chiazaad wordt al eeuwenlang gegeten door de Maya's, Inca's en Azteken. Het heeft de bijnaam 'lopersvoedsel', want het verhaal gaat dat een Azteekse boodschapper een hele dag kon rennen dankzij de chiazaden. De superfood is rijk aan eiwitten en is door de bindingskracht een goed vegan alternatief voor ei. Het geeft een lekker knispertje aan je glutenvrije ontbijt, baksel of smoothie. Qua...
Terrasana
Acaipoeder (glas)
Glutenvrije acaipoeder. Açai (spreek uit: assa-ie) vindt zijn oorsprong in Brazilië. Het besje groeit aan de açaipalm. Na het plukken worden de besjes in de week gelegd en daarna met schil en al vermalen. De pulp die overblijft wordt gevriesdroogd, wat vervolgens tot poeder vermalen wordt. Brazilianen eten al eeuwenlang açaipap als ontbijt, liefst met cassavevlokken en rietsuiker. De smaak van...
Terrasana
Cacaobonen (glas)
Raw cacaobonen zijn de basis van chocolade, maar dan zonder toegevoegde suikers, melk of hulpstoffen. Raw cacao smaakt dan ook niet zoet, maar bitter. Cacao in zijn puurste vorm! Cacaobonen hebben een heerlijke bite en doen het erg goed in bijvoorbeeld je glutenvrije ontbijtje. Maal de biologische cacaobonen in een vijzel of blender, zodat je de voedingsstoffen uit de schil ook gebruikt. Heerlijk...
Mattisson
Hennepzaadolie 500 ml
Glutenvrije hennepzaadolie. Hennepzaadolie heeft een frisse nootachtige smaak. Dit product is heerlijk in salades, smoothies en vruchtensap, maar kan niet gebruikt worden om in te bakken. Deze olie is koudgeperst uit de zaden van de hennepplant.









