Chocolade
Lovechock
Chocoladereep Pure Nibs
Glutenvrije, pure rauwe en robuuste chocolade met krokante cacao nibs. Rauwe cacao is een bijzondere superfruit waardoor deze chocoladereep een natuurlijke bron van magnesium is en boordevol ijzer zit.
Lovechock
Chocoladereep Almond Fig
Rijke, volle rauwe chocolade met noten en zoete vijgen. Glutenvrij, lekker puur en vegan. Dankzij de superfruit rauwe cacao is deze chocoladereep een natuurlijke bron van magnesium en rijk aan ijzer.
Lovechock
Chocoladereep Mulberry Crunch
Glutenvrije chocolade. Hartverwarmende rauwe chocolade met extra crunch en tonen van karamel. Een lekkere veganistische chocoladereep en een natuurlijke bron van magnesium en rijk aan ijzer dankzij de rauwe cacao, een echte superfruit.
Lovechock
Chocoladereep Salted Pecan
Glutenvrije chocolade. Pure, vegan rauwe chocolade met krokante pecannoten en een kick van zeezout. Bevat ook Maca, een wortel uit de Andes met vele voordelen en een aangename nootachtige smaak om de pecannoten perfect aan te vullen. Dankzij de superfruit rauwe cacao is deze donkere chocoladereep een natuurlijke bron van magnesium en rijk aan ijzer.
Terrasana
Cacaonibs (glas)
Cacao wordt ook wel 'voedsel van de goden' genoemd. Deze biologische cacaonibs zijn raw, wat betekent dat ze alleen kort zijn gefermenteerd in de zon. Dit is noodzakelijk om cacao eetbaar te maken. Met cacaonibs kun je je eten een heerlijke bite geven of je bord flink versieren. Doe bijvoorbeeld eens een handje cacaonibs door je glutenvrije ontbijt, over je pannenkoek of verwerk het in (vegan)...
Terrasana
Cacao Nibs 500 gram
Cacao wordt ook wel 'voedsel van de goden' genoemd. Deze biologische cacaonibs zijn raw, wat betekent dat ze alleen kort zijn gefermenteerd in de zon. Dit is noodzakelijk om cacao eetbaar te maken. Met cacaonibs kun je je eten een heerlijke bite geven of je bord flink versieren. Doe bijvoorbeeld eens een handje cacaonibs door je glutenvrije ontbijt, over je pannenkoek of verwerk het in (vegan)...
Mattisson
Cacao Nibs Biologisch 150 gram
Glutenvrije cacao nibs. Om cacao nibs te maken wordt de cacaoboon eerst geroosterd. Vervolgens wordt de schil er vanaf gehaald en blijven er cacao nibs over. Mattisson biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Afrika & Zuid Amerika. Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels....
Mattisson
Cacao Nibs Biologisch 400 gram
Glutenvrije cacao nibs. Om cacao nibs te maken wordt de cacaoboon eerst geroosterd. Vervolgens wordt de schil er vanaf gehaald en blijven er cacao nibs over. Mattisson biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Afrika & Zuid Amerika. Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels....
Terrasana
Cacaobonen (glas)
Raw cacaobonen zijn de basis van chocolade, maar dan zonder toegevoegde suikers, melk of hulpstoffen. Raw cacao smaakt dan ook niet zoet, maar bitter. Cacao in zijn puurste vorm! Cacaobonen hebben een heerlijke bite en doen het erg goed in bijvoorbeeld je glutenvrije ontbijtje. Maal de biologische cacaobonen in een vijzel of blender, zodat je de voedingsstoffen uit de schil ook gebruikt. Heerlijk...