Peak's - Universele Bakmix Terug
Allergie Informatie *
* Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Glutenvrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Maisvrij
Selderijvrij
Beoordeling
Lenie
22-05-2021
de appeltaart met dit meel kan niet mislukken
Het deeg voor de appeltaart plakt is prima te verwerken tot appeltaart. Ik doe er een theelepeltje bakpoeder bij en de appeltaart is niet de herkennen als "glutenvrij".
Mireille
21-07-2019
Baking mix gebruiksvriendelijk, resultaat goed en lekker.
Ik heb er samen met amandelmeel een pruimenplaatkoek van gemaakt. Erg lekker!
Marry
07-11-2018
Top product.
Overal voor te gebruiken. Soep,pannenkoeken en ook oliebollen van dit meel zijn luchtig en erg lekker. Geweldig!
Susanne
09-07-2016
Multi toepasbaar
Of het nu pizza, cake, taart of brood is.... universele bakmix werkt perfect. Geen geklier met verschillende soorten meel. .. bakmix paken en bezig gaan... Jammer dat ze er nog niet in 5 kilo zakken zijn. ..
Omschrijving
4 reviews
Glutenvrije universeel toepasbare bakmix. Geschikt voor bijvoorbeeld koekjes en pizza.
Recept voor zandkoekjes:
Verwarm de oven voor op 170°C Neem 150g universele bakmix, 50g basterdsuiker en 100g margarine. Doe dit in een kom en kneed het geheel tot deeg. Laat het deeg enige tijd liggen in een koelkast. Rol het deeg met een deegrol plat. Snij of druk met vormpjes figuurtjes uit het deeg en leg deze op een bakplaat. Bak de koekjes af in circa 18 minuten op 170°C.
Recept voor pizza:
Neem 200g universele bakmix en voeg hier 120ml lauwe melk, 25ml olijfolie en 15g verse of 7g gedroogde gist aan toe. Geheel mixen met kneedhaken.
Verdelen in 2 bollen en verpakken in plastic en deze 20 minuten laten rijzen. Vervolgens op een met meel bestuifde plank met een deegroller uitrollen. Pizzabodem met topping beleggen.
Verwarm de oven voor op 240°C en bak de pizza in 15 minuten af.
Recept voor zandkoekjes:
Verwarm de oven voor op 170°C Neem 150g universele bakmix, 50g basterdsuiker en 100g margarine. Doe dit in een kom en kneed het geheel tot deeg. Laat het deeg enige tijd liggen in een koelkast. Rol het deeg met een deegrol plat. Snij of druk met vormpjes figuurtjes uit het deeg en leg deze op een bakplaat. Bak de koekjes af in circa 18 minuten op 170°C.
Recept voor pizza:
Neem 200g universele bakmix en voeg hier 120ml lauwe melk, 25ml olijfolie en 15g verse of 7g gedroogde gist aan toe. Geheel mixen met kneedhaken.
Verdelen in 2 bollen en verpakken in plastic en deze 20 minuten laten rijzen. Vervolgens op een met meel bestuifde plank met een deegroller uitrollen. Pizzabodem met topping beleggen.
Verwarm de oven voor op 240°C en bak de pizza in 15 minuten af.
Artikelnummer: | PKS022 |
Merk: | Peak's |
Inhoud: | 450 gram |

Bestellen
Ingrediënten
Glutenvrij tarwezetmeel (<20 ppm), dextrose, lupinemeel, sojalecithine, verdikkingsmiddel (xanthaangom), zout, rijsmiddel (difosfaten, natriumcarbonaten).
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1421 kj (336 kcal) |
Eiwitten | 6.5 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 70.5 gr. 3.3 gr. |
Vettenwaarvan verzadigdwaarvan enkelvoudig onverzadigdwaarvan meervoudig onverzadigd | 2.0 gr. 0.5 gr. 0.6 gr. 0.8 gr. |
Vezels | 4.8 gr. |
Zout | 0.86 gr. |