Bauckhof - Citroen Brownies Bakmix Terug
Allergie Informatie *
* Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Beoordeling
Omschrijving
Glutenvrije citroen brownies bakmix van Bauckhof zijn licht, heerlijk sappig en razendsnel klaar. Of het nu als zoet tussendoortje, bij de picknick of bij de koffie is, deze kleine lekkernijen maken elk moment een stukje zonniger. Natuurlijk zijn deze citroen brownies ook veganistisch en gewoonweg heerlijk.
Ingrediënten: 2-3 citroenen, 75 ml citroensap (50 ml citroensap voor het deeg/25 ml citroensap voor het glazuur)
Voor het deeg: 100 g zachte boter, 1 ei, 150 ml water, 50 ml citroensap, geraspte schil van één citroen.
Voor het glazuur is 25 ml citroensap nodig.
Veganistische bereiding:
Voor het deeg: 100 g zachte margarine, 150 ml water, 50 ml citroensap, geraspte schil van één citroen.
Voor het glazuur is 25 ml citroensap nodig.
Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 180 °C (boven- en onderwarmte). Bekleed de bodem van een springvorm of ovenschaal (20x20 cm) met bakpapier en vet de randen goed in.
2. Rasp de citroenschil en pers de citroenen uit. Meng de mix (400 g), de zachte boter, het ei, water, 50 ml citroensap en de geraspte schil van één citroen in een kom.
3. Meng alle ingrediënten met een handmixer tot een glad beslag.
4. Giet het beslag in een springvorm van 26 cm of een ovenschaal van 20x20 cm, strijk de bodem glad en bak 30 minuten op het middelste rooster.
5. Meng voor het glazuur de poedersuiker (bijgevoegd zakje) en het resterende citroensap (2-3 eetlepels/25 ml) tot een glad beslag en smeer het uit over de nog warme cake.
Voor een veganistische bereiding: Meng het water, de margarine, 25 ml citroensap en de geraspte schil van één citroen met het mengsel in een kom en meng met een handmixer tot een glad beslag.
Ingrediënten: 2-3 citroenen, 75 ml citroensap (50 ml citroensap voor het deeg/25 ml citroensap voor het glazuur)
Voor het deeg: 100 g zachte boter, 1 ei, 150 ml water, 50 ml citroensap, geraspte schil van één citroen.
Voor het glazuur is 25 ml citroensap nodig.
Veganistische bereiding:
Voor het deeg: 100 g zachte margarine, 150 ml water, 50 ml citroensap, geraspte schil van één citroen.
Voor het glazuur is 25 ml citroensap nodig.
Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 180 °C (boven- en onderwarmte). Bekleed de bodem van een springvorm of ovenschaal (20x20 cm) met bakpapier en vet de randen goed in.
2. Rasp de citroenschil en pers de citroenen uit. Meng de mix (400 g), de zachte boter, het ei, water, 50 ml citroensap en de geraspte schil van één citroen in een kom.
3. Meng alle ingrediënten met een handmixer tot een glad beslag.
4. Giet het beslag in een springvorm van 26 cm of een ovenschaal van 20x20 cm, strijk de bodem glad en bak 30 minuten op het middelste rooster.
5. Meng voor het glazuur de poedersuiker (bijgevoegd zakje) en het resterende citroensap (2-3 eetlepels/25 ml) tot een glad beslag en smeer het uit over de nog warme cake.
Voor een veganistische bereiding: Meng het water, de margarine, 25 ml citroensap en de geraspte schil van één citroen met het mengsel in een kom en meng met een handmixer tot een glad beslag.
| Artikelnummer: | BAU096 |
| Merk: | Bauckhof |
| Inhoud: | 500 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Rijstmeel, bietsuiker, poedersuiker (ruwe rietsuiker), tapiocazetmeel, rijstzetmeel, bakpoeder (rijsmiddel: natriumbicarbonaat), zuurteregelaars: monokaliumtartraat, maïszetmeel, verdikkingsmiddel: Johannesbroodpitmeel, steenzout, kurkuma.
Kan sporen bevatten van noten, soja, sesam, mosterd en lupine.
Kan sporen bevatten van noten, soja, sesam, mosterd en lupine.
Voedingswaarde(per 100 gram)
| Energiewaarde | 1622 kj (382 kcal) |
| Eiwitten | 3.2 gr. |
| Koolhydratenwaarvan suikers | 91 gr. 54 gr. |
| Vettenwaarvan verzadigd | 0.4 gr. 0.2 gr. |
| Vezels | 1.2 gr. |
| Zout | 0.32 gr. |




