Bauckhof - Bakmix Kwarktaart Vruchten Terug
Allergie Informatie *
* Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Beoordeling
Andrea
20-01-2025
Verrassend lekker
De taart is makkelijk te maken en ik varieer ook met de vruchten. Nu met mango.
Zeker niet te zoet.
Aletta
28-03-2024
Zoet
Ik hou niet zo van suiker, anderen wel, maar ik vindt het erg zoet, daardoor neem ik liever wat anders, ook vindt ik hem nog steeds niet zo goed lukken,, waar ik met dr. Oetker minder last van had
Rian
04-03-2024
Emmen
Heerlijke taart.
Ik heb wel de ervaring dat wanneer je vruchten op de bodem legt je de taart beter niet de dag ervoor al maakt.
Omschrijving
3 reviews
Glutenvrije bakmix voor kwarktaart. Heb je zin in kwarktaart, maar geen zin in gedoe? Maak dan deze snelle mix! Ook vegan te bereiden.
Benodigdheden:
- 70 g roomboter
- 600 mL slagroom
- 500 g magere kwark
- 400 mL vruchtensap
- Optioneel: 1 blik perziken of andere vruchten
Bereiding:
- Bedek een springvorm met bakpapier. Laat eventuele vruchten uit blik uitlekken en bewaar het vocht.
- Meng de zak bodemmix met de boter door te kneden.
- Bedek de ingevette springvorm met het deeg.
- Meng de slagroom, kwark en taartmix in een kom.
- Bedek de koekbodem eventueel met de vruchten. Doe daarna het kwarkmengsel eroverheen.
- Meng het zakje voor de vruchtentopping met het vruchtensap op een hittebron. Laat een beetje indikken en verdeel over de taart.
- Laat de taart minstens 2 uur in de koelkast opstijven.
Benodigdheden:
- 70 g roomboter
- 600 mL slagroom
- 500 g magere kwark
- 400 mL vruchtensap
- Optioneel: 1 blik perziken of andere vruchten
Bereiding:
- Bedek een springvorm met bakpapier. Laat eventuele vruchten uit blik uitlekken en bewaar het vocht.
- Meng de zak bodemmix met de boter door te kneden.
- Bedek de ingevette springvorm met het deeg.
- Meng de slagroom, kwark en taartmix in een kom.
- Bedek de koekbodem eventueel met de vruchten. Doe daarna het kwarkmengsel eroverheen.
- Meng het zakje voor de vruchtentopping met het vruchtensap op een hittebron. Laat een beetje indikken en verdeel over de taart.
- Laat de taart minstens 2 uur in de koelkast opstijven.
| Artikelnummer: | BAU055 |
| Merk: | Bauckhof |
| Inhoud: | 385 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Havermeel (glutenvrij), ruwe rietsuiker, maiszetmeel, rijstmeel, steenzout, vanille.
Kan sporen bevatten van noten, soja en sesam.
Kan sporen bevatten van noten, soja en sesam.
Voedingswaarde(per 100 gram)
| Energiewaarde | 1593 kj (376 kcal) |
| Eiwitten | 4.6 gr. |
| Koolhydratenwaarvan suikers | 83 gr. 40 gr. |
| Vettenwaarvan verzadigd | 2.4 gr. 0.4 gr. |
| Vezels | 2.7 gr. |
| Zout | 0.04 gr. |




