Meel en bloem
Glutenvrije Webshop Basics
Havermeel
Glutenvrij havermeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Amandelmeel
Glutenvrij amandelmeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Gierstmeel
Glutenvrij gierstmeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Havermeel 5 kilo
Glutenvrij havermeel in grootverpakking.
Glutenvrije Webshop Basics
Zelfrijzend Bakmeel
Glutenvrij zelfrijzend bakmeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Witte Bloem
Glutenvrije witte bloem.
Bauckhof
Havermeel Volkoren
Glutenvrije havermeel volkoren.
Doves Farm
Kikkererwtenmeel
Glutenvrij kikkererwtenmeel.
Doves Farm
Zelfrijzend Bakmeel
Glutenvrij zelfrijzend bakmeel.
Doves Farm
Witte Bloem
Glutenvrije witte bloem.
Bauckhof
Mais- Paneermeel Zonder Gist
Glutenvrije mais-paneermeel zonder gist.
Doves Farm
Rijstmeel
Glutenvrij rijstmeel.
Dragon Superfoods
Lijnzaadmeel
Glutenvrij lijnzaadmeel wordt verkregen uit biologisch lijnzaad. Het meel behoudt de typische structuur, onverzadigde vetzuren, eiwitten en vezels. Lijnzaadmeel wordt gecombineerd om rauwe crackers, rauwe pizzabodems en verschillende desserts te bereiden.
Mixwell
Witte Bloem 101
Glutenvrije witte bloem. Geschikt voor het bakken van wit brood, kleine broodjes, koekjes en gebak. In de meeste recepten kan de tarwebloem vervangen worden door dit glutenvrije witte bloem. Ook te gebruiken voor het maken van sauzen. Benodigdheden: - 500 gram witte bloem meel 101 - 300 ml handwarm water - 30 gram plantaardige olie - 1 zakje droge gist (11gram) of 25 gram verse gist - 1...
Poensgen
Basismeel
Glutenvrije meelmix. Dit basismeel van Poensgen kun je gebruiken voor allerlei toepassingen, denk aan pasta, koekjes, gebak, brood etc.
Peak's
Rijstmeel
Glutenvrij rijstmeel.
Bezgluten
Maismeel
Glutenvrij maismeel.
Bauckhof
Kokosmeel
Glutenvrij kokosmeel. Rijk aan vezels. Caribisch. Heerlijk. Ons biologische kokosmeel is een hemelse toevoeging aan ons assortiment - en nog glutenvrij ook. Het milde meel is geschikt voor zowel koken als bakken. Of het nu gaat om yoghurt of shakes, soepen of sauzen, brood of broodjes, cake of muffins, pannenkoeken of wafels, koekjes of gebak: het biologische kokosmeel voegt een subtiele zoete...
Bauckhof
Kastanjemeel
Glutenvrij kastanjemeel. Bij Bauck gebruiken we voor ons kastanjemeel alleen kastanjes van biologische boeren in Europa. De kastanjes worden eerst in rook gedroogd en daarna fijngemalen. Natuurlijk is ons biologische kastanjemeel ook glutenvrij. Het is ideaal voor het bakken van cake, brood of pannenkoeken. Vervang gewoon tot 20% van het meel dat je normaal gebruikt door ons biologische...
Werz
4 Koren Meel Volkoren
Glutenvrij volkorenmeel. In het pak vind je diverse recepten voor het bereiden van broden, broodjes, pizza en koeken voor zowel de oven als de broodbakmachine. Bereiding volkorenbrood: Ingrediënten: 450 g water, 20 g gist of 1 zakje droge Werz-gist, 5 g zout, 1 el azijn, 1 theelepel honing of Werz-rijstsiroop, 500 g Werz 4 koren meel, 50 g olie. Bereiding: Giet warm water (ca. 25° C) in...
Peak's
Sorghummeel
Glutenvrij sorghummeel. Sorghummeel wordt gemaakt door de graankorrel in zijn geheel te vermalen. Het heeft een neutrale smaak en kan in allerlei baksels als mengmeel worden toegevoegd. Van oudsher bakt met er platbroden en/of roti mee.
Your Organic Nature
Kokosmeel
Glutenvrij kokosmeel. Lekker voor in gebak, brood, koekjes maar ook door smoothies of desserts. Om kokosmeel in een gerecht te gebruiken kun je 1/3 van het tarwemeel vervangen door kokosmeel, en extra vloeistof en ei toevoegen.
Bauckhof
Volkoren Rijstmeel
Glutenvrij rijstmeel. Wist je dat rijstmeel glutenvrij en veelzijdig is? Of het nu voor cake, muffins, koekjes of pap is: dit volkoren rijstmeel wordt gekenmerkt door zijn relatief neutrale maar volle smaak. Of als heerlijk dessert: tover er een snelle rijstpudding met kaneel en suiker mee op tafel.
Bauckhof
Maïzena
Glutenvrije maïzena. Maïzena van puur maïszetmeel is een echte allrounder in de keuken. Glutenvrij, veganistisch en natuurlijk van de beste biologische kwaliteit. De maïzena is bijzonder geschikt om mee te bakken of voor desserts, koude gerechten, crèmes, soepen en sauzen. Wat maakt het speciaal? Maïszetmeel is net zo makkelijk te gebruiken als aardappelzetmeel. De neutralere smaak maakt het...
Bauckhof
Gierstmeel Volkoren
Glutenvrij volkoren gierstmeel. Bruine gierst is de wilde vorm van gierst en wordt in onze Bauck molen samen met de schil vermalen tot fijn volkorenmeel met een volle smaak. Je krijgt dus puur natuur op je bord. Daarom is de ingrediëntenlijst kort. We gebruiken alleen volkoren gierstmeel uit gecertificeerde biologische productie - en niets anders. Net als veel van onze andere meelsoorten is...
Bauckhof
Kikkererwtenmeel
Glutenvrij kikkererwtenmeel. Bauck kikkererwtenmeel heeft een geweldige smaak. Het is rijk aan eiwitten en vezels, waardoor het een geweldige aanvulling is op de veganistische keuken. Dat ons kikkererwtenmeel biologisch is, is voor ons vanzelfsprekend. Wist je dat? Als je op zoek bent naar een glutenvrij meel met een optimale korrelgrootte en bakeigenschappen, moet je kikkererwtenmeel kopen. Het...
Bauckhof
Universele Meelmix
Glutenvrije meelmix. We hebben maïszetmeel, guarpitmeel en fijngemalen volkoren rijst- en gierstmeel gecombineerd tot een hoogwaardige glutenvrije meelmix van de beste biologische kwaliteit. De Bauck meelmix is een geweldige universele basis voor pannenkoeken, American pancakes, deeg voor fruittaarten, pasta, brood of broodjes en ook wafels.
Schar
Pan Grati Paneermeel (T.H.T. 28-5-25)
Glutenvrij paneermeel.
Terrasana
Havermeel
Glutenvrije havermeel is een goed alternatief op tarwebloem. Je kunt het heel gemakkelijk 1:1 vervangen. Havermeel is gegarandeerd glutenvrij en daarmee is het een fijn ingrediënt om glutenvrije en gezonde koekjes, pannenkoeken en cakes mee te maken. Eén van de meest gebruikte en best werkende glutenvrije melen!
Bauckhof
Aardappelzetmeel
Glutenvrij aardappelzetmeel. De allrounder in elke keuken: dit biologische aardappelzetmeel is ideaal om te bakken en voor bolletjes, sauzen, soepen, koude gerechten en desserts. Aardappelmeel is eigenlijk niet zozeer een meel, maar puur zetmeel verkregen uit aardappelen en dient voornamelijk als bindmiddel. Baktip: Wil je dat je lekkernijen bijzonder luchtig zijn? Dan kun je gewoon tot een...
Werz
Volkoren Gierstmeel
Glutenvrije volkoren gierstmeel.
Mattisson
Tijgernoot Chufa Meel
Glutenvrij biologisch chufa tijgernoot meel. Tijgernoot, ook chufa of aardamandel genoemd, is geen noot, maar een knolgewas en is plantaardig en glutenvrij. Tijgernootmeel is ivoor van kleur en heeft van nature een zoete smaak. Tijgernootmeel kan gebruikt worden voor het bakken van pannenkoeken, koekjes en poffertjes.
Dragon Superfoods
Walnootmeel
Dragon Superfoods glutenvrij walnootmeel is gemaakt van biologische walnoot door middel van een zacht olie-extractieproces. Het is van nature glutenvrij en een rijke bron van plantaardige eiwitten (51% proteine), vezels en mineralen (magnesium, calcium en zink). Het kenmerkende nootachtige aroma maakt het een ideale toevoeging aan desserts, snacks of smoothies.
3Pauly
Teffmeel
Glutenvrij teffmeel.
Peak's
Quinoameel
Glutenvrije quinoameel. Bereiding quinoa pannenkoeken 4 personen: Benodigdheden: 100g quinoa meel, 1 ei, 250ml melk, 1 tl vanillesuiker, 1 mespuntje zout, 4 el honing, poedersuiker. Klop het quinoa meel, ei, melk, vanillesuiker en zout tot een glad beslag (voeg wat extra melk toe als het te dik is). Bedek de bodem van een ingevette koekenpan op middel vuur met een laagje beslag. Als het...
Terrasana
Kokosmeel
Raw kokosmeel is het gemalen vruchtvlees van gedroogde biologische kokosnoten. 100% kokos, dus 100% glutenvrij. Het is een heerlijk product om je baksels een lichte kokossmaak mee te geven en de structuur iets brosser te maken. Kokosmeel combineert erg goed met amandelmeel, wat juist compact van structuur is. Gebruik in je baksel bij voorkeur kleine beetjes kokosmeel of compenseer de...
Mattisson
Amandelmeel Biologisch
Glutenvrij amandelmeel bestaat voor 100% uit gemalen biologische amandelen. Amandelmeel is heerlijk in smoothies of bak producten. Vervang bijvoorbeeld 20% van het meel (in cake, gebak of brood) door amandelmeel. Amandelmeel is van nature zoet van smaak dus u kunt ook minder suiker gebruiken. Maak zelf amandelspijs door ongeveer 20% suiker en een heel klein beetje water toe te voegen.
Joannusmolen
Lupinemeel
Glutenvrij lupinemeel. Lupinebonen zijn van nature rijk aan eiwitten. Lupinemeel is geschikt om te bakken en voor het indikken van sauzen. Daarnaast kunt u lupinemeel direct mengen met vruchtensap, groentesap of melk voor een heerlijke lupineshake. Lupinemeel past in een koolhydraatarm dieet.
Joannusmolen
Paneermeel
Glutenvrij paneermeel. Heerlijk om hiermee gerechten van een krokant laagje te voorzien. Ook ovenschotels krijgen een krokant laagje door ze voor het bakken te bestrooien met paneermeel.
Joannusmolen
Kikkererwtenmeel
Glutenvrije kikkererwtenmeel. Met dit kikkererwtenmeel gaan gezond en lekker eten hand in hand. De kikkererwten zijn op ambachtelijke wijze gemalen tussen molenstenen, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Kikkererwtenmeel is een veelzijdig en smaakvol ingrediënt dat te gebruiken is in diverse bakrecepten, het komt bovendien veel voor in Arabische recepten zoals hummus en falafel.
Terrasana
Amandelmeel 500 gram
Zoek je een biologisch en glutenvrij alternatief voor tarwe- of speltmeel? Dan is dit amandelmeel een goede keuze. Het bestaat voor 100% uit geblancheerde, vermalen amandelen. Ook voor het meel zoeken we de beste (hele) amandelen eruit, zodat de smaak zo karakteristiek mogelijk blijft. Amandelmeel is gemakkelijk te verwerken en geeft je baksel een iets zoete, nootachtige smaak en zorgt voor een...
Peak's
Universele Bakmix
Glutenvrije universeel toepasbare bakmix. Geschikt voor bijvoorbeeld koekjes en pizza. Recept voor zandkoekjes: Verwarm de oven voor op 170°C Neem 150g universele bakmix, 50g basterdsuiker en 100g margarine. Doe dit in een kom en kneed het geheel tot deeg. Laat het deeg enige tijd liggen in een koelkast. Rol het deeg met een deegrol plat. Snij of druk met vormpjes figuurtjes uit het deeg en...
Joannusmolen
Maismeel
Glutenvrij maismeel. Met dit maismeel gaan gezond en lekker eten hand in hand. De mais is op ambachtelijke wijze gemalen tussen molenstenen, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Maismeel is een veelzijdig en smaakvol ingrediënt dat te gebruiken is in diverse bakrecepten.
Ma Vie Sans Gluten
Halfvolkoren Rijstmeel
Glutenvrije halfvolkoren rijstmeel. Rijstmeel is een ideaal basismeel voor het bereiden van brood-, taart- of gebakdeeg.
Ma Vie Sans Gluten
Gierstmeel
Glutenvrij gierstmeel. Gierstmeel kan gebruikt worden om de textuur en de smaak van glutenvrij brood of gebak te verbeteren. Je kan het ook mengen met rijstmeel.
Peak's
Bakbananenmeel
Glutenvrij bakbananenmeel. Bananenmeel heeft een neutrale smaak en kan gebruikt worden voor het bakken van met name zoetere baksels: koekjes, brood, wafels, pannenkoeken en cake. Doordat het meel gemaakt is van onrijpe bakbanaan bevat dit weinig van nature aanwezige suikers.
Your Organic Nature
Kikkererwtenmeel
Glutenvrij kikkererwtenmeel. Lekker om brood, pannenkoeken of ontbijtmuffins mee te maken.
Consenza
Paneermeel
Glutenvrij paneermeel. Met deze paneermeel tover je een schnitzel om in een heerlijke wienerschnitzel of breng je lucht in je gehaktbal receptuur.
Joannusmolen
Rijstmeel
Volkoren rijstemeel. Met dit rijstemeel gaan gezond en lekker eten hand in hand. De volkoren rijst is op ambachtelijke wijze gemalen tussen molenstenen, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Rijstemeel is een veelzijdig en smaakvol ingrediënt dat te gebruiken is in diverse bakrecepten.
Ma Vie Sans Gluten
Sorghummeel
Glutenvrij sorghummeel. Je kunt een mengeling maken met andere melen en een zetmeel naar keuze voor de bereiding van een rijzend deeg.
Ma Vie Sans Gluten
Witte Rijstmeel
Glutenvrij wit rijstmeel. Een basismeel voor het bereiden van brood- en taart of gebakdeeg.
Primeal
Volkoren Rijstmeel
Glutenvrij volkoren rijstmeel. Kan worden gebruikt om bijvoorbeeld sauzen, crèmes of soepen in te dikken. Gemengd met tarwe- of speltmeel geeft het een krokantere textuur aan gebak of koekjes
Joannusmolen
Maisgries (Polenta)
Glutenvrije maisgries. Met deze maisgries gaan gezond en lekker eten hand in hand. Het graan is op ambachtelijke wijze gemalen tussen molenstenen, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Een smakelijk, gezond en voedzaam product dat past in een glutenvrij dieet. Maisgries wordt vaak gebruikt voor polenta, een traditioneel Noord-Italiaans gerecht.
Joannusmolen
Teffmeel
Glutenvrij teffmeel. Teff is een voedzaam volkoren meel, geschikt om exotische pannenkoekjes, smaakvolle broodjes of originele ovengerechten mee te bereiden. Teffmeel is een veelzijdig en smaakvol ingrediënt dat te gebruiken is in diverse bakrecepten.
Ma Vie Sans Gluten
Boekweitmeel
Glutenvrij boekweitmeel. Zeer geschikt om pannenkoeken mee te bakken en om een lekkere smaak aan taartdeeg of brood te geven.
Ma Vie Sans Gluten
Maismeel
Glutenvrije maismeel. Dit maïsmeel is goed te gebruiken voor brood en koekjes.
Ma Vie Sans Gluten
Maïszetmeel
Glutenvrij maïszetmeel. Het maakt gebak luchtiger, het vervangt namelijk 50% van het meel. Ook maakt het sauzen, soepen of vla's smeuïger. Tips: Combineer verschillende soorten zetmeel om te genieten van de aanvullende eigenschappen Handig om een warme vloeistof in te dikken, toevoegen met een beetje water.
Joannusmolen
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel. Bij de teelt van tapioca worden geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest gebruikt. Tapiocazetmeel is een natuurlijk helder bindmiddel met een neutrale smaak. Tapiocazetmeel is bijzonder geschikt voor het binden van bijvoorbeeld sauzen en soepen. Bereidingswijze: - Breng de te verdikken vloeistof aan de kook - Roer het benodigde maiszetmeel met wat koud...
Joannusmolen
Linzenmeel
Glutenvrije linzenmeel van rode linzen. Deze linzenmeel is gemaakt van gedroogde linzen, die nog niet gegaard zin. Linzenmeel is bijzonder rijk aan eiwit, vezels en heeft een rijke volle smaak. Het is perfect om bijvoorbeeld Indiase papadums te bakken, maar ook heel geschikt om te mengen met andere melen voor zowel zoete als hartige gerechten.
Mattisson
Tapiocameel
Glutenvrij bindmiddel voor sauzen, soepen en pap. Tapiocameel is gemaakt van de cassave ook wel maniokwortel genoemd en komt oorspronkelijk uit Brazilië. Het is zetmeelrijk en glutenvrij. Tapiocameel kan gebruikt worden als bindmiddel in zowel zoete als hartige glutenvrije gerechten. Het geeft een luchtig effect aan gerechten.
Mattisson
Rijstmeel
Glutenvrij rijstmeel is gemaakt van gemalen volkoren rijst en heeft een neutrale smaak. Rijstmeel kan gebruikt worden voor het bakken van koekjes en crackers. Kan ook aanvullend gebruikt worden in pannenkoekenbeslag, wafeldeeg en ander gebak. In combinatie met andere glutenrijke melen kan het ook gebruikt worden voor het bakken van brood.
Ma Vie Sans Gluten
Aardappelzetmeel
Glutenvrij aardappelzetmeel. Het ideale ingrediënt voor luchtiger gebak: 1/3 zetmeel + 2/3 bloem. Tip: combineer verschillende soorten zetmeel.
Joannusmolen
Boekweitmeel
Glutenvrij boekweitmeel. Met dit boekweitmeel gaan gezond en lekker eten hand in hand. De volkoren boekweit is op ambachtelijke wijze gemalen tussen molenstenen, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Boekweitmeel is een veelzijdig en smaakvol ingrediënt dat te gebruiken is in diverse bakrecepten.
Joannusmolen
Maiszetmeel
Glutenvrije maiszetmeel. Met dit maiszetmeel gaan gezond en lekker eten hand in hand. Het zetmeel is gescheiden van de rest van de mais, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Maiszetmeel is een natuurlijk niet helder bindmiddel met een neutrale smaak. Maiszetmeel is bijzonder geschikt voor het binden van sauzen en soepen. Bereidingswijze: - Breng de te verdikken vloeistof aan de...
Primeal
Quinoameel
Glutenvrij quinoameel.
Your Organic Nature
Quinoameel
Glutenvrij quinoameel. Lekker voor in brood, gebak en koekjes.
Ma Vie Sans Gluten
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel. Het ideale ingrediënt voor: Zachter en gemakkelijker te snijden brood: 1/5 tapioca + 4/5 bloem Zachter gebak: 1/3 gemengd zetmeel (waaronder tapioca) + 2/3 bloem Tips: Combineer verschillende soorten zetmeel om te genieten van de aanvullende eigenschappen Kan gebruikt worden voor het verdikken van vloeistoffen of het bereiden van nagerechten cremes....
Schar
Mix It! Universal
Glutenvrije universele bakmix. Brood, cakes, pasta of koekjes... Mix It! Mix het met eieren, boter melk en boter… of nee wacht! Mix het met olie, zout en water. Nou ja, je kunt het mixen zoals jij het het lekkerste vindt! Dit zachte, universele meel kan je gebruiken voor ieder bakproduct. Wie wil nou niet zo’n glutenvrije allrounder in huis hebben?!
Mattisson
Kokosmeel
Glutenvrij biologisch kokosmeel. Geeft bakproducten een lichtzoete smaak. Vervang 20% van het meel van bakproducten door kokosmeel voor een lichtzoete smaak. Hierdoor hoeft er minder suiker te worden toegevoegd. Kokosmeel kan ook gebruikt worden als bindmiddel en smaakversterker in smoothies.
Glutenvrije Webshop Basics
Boekweitmeel
Glutenvrij boekweitmeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel.
Schar
Pan Grati Paneermeel
Glutenvrij paneermeel.
Peak's
Paneermeel
Glutenvrij paneermeel. Dit veelzijdige product is gemaakt van 96% rijstebloem en op smaak gebracht met onder andere een snufje kurkumapoeder en paprikapoeder. Je kunt er van alles mee: je spinazie wat steviger mee maken, kip of vlees paneren, soepen en sauzen binden.
Joannusmolen
Aardappelzetmeel
Glutenvrij aardappelmeel. Met dit aardappelmeel gaan gezond en lekker eten eten hand in hand. Het meel is gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Aardappelmeel is een natuurlijk helder bindmiddel met een neutrale smaak. Aardappelzetmeel is bijzonder geschikt voor het binden van bijvoorbeeld soepen en sauzen. Bereidingswijze: - Breng de te verdikken vloeistof aan de kook - Roer...
Schar
Mehl
Glutenvrije universele mix. Een veelzijdig produkt voor o.a. pannenkoeken, sauzen maken en sauzen binden. Ook zeer geschikt voor het maken van pastadeeg. Recept voor Pannenkoeken: Ingrediënten: 130g Schär Mehl Farine, 2 eieren, 1 eetlepel vanillesuiker, 300ml melk, een snufje zout, 30g gesmolten boter. Bereiding: Meng het meel, het zout, de boter, het suiker en de licht geklopte eieren...
Peak's
Boekweitmeel
Glutenvrij boekweitmeel. Boekweit is geen graansoort, maar een struikvrucht die veel proteïne en vitamine bevat. Dit maakt boekweit geliefd bij (kracht) sporters. Boekweit is zeer geschikt voor mensen met een allergie of overgevoeligheid voor gluten en daardoor geschikt in een glutenvrij dieet. Ook wordt het in verband gebracht met een verlaging van risicofactoren zoals cholesterol en een hoge...
Peak's
Teffmeel
Glutenvrij teffmeel. Teff is een op natuurlijke wijze, zonder toevoegingen, gekweekt oergraan. De teff-korrel is ca. 150 maal kleiner dan de tarwekorrel en wordt daarom niet gepeld maar altijd volkoren verwerkt. Mede hierdoor is teff rijk aan koolhydraten, vezels, mineralen en vitaminen. Teff is zeer geliefd bij (duur-) sporters en geschikt in een glutenvrij dieet.
Peak's
Maismeel
Glutenvrij maismeel.
Peak's
Boekweitmeel 5 kilo
Glutenvrij boekweitmeel.
Peak's
Havermeel
Glutenvrij havermeel. Een goede vervanger van tarwemeel.
Peak's
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel. Tapiocazetmeel is gedroogde en bewerkte, gemalen cassavewortel. Het zetmeel kan worden gebruikt in bakmixen of als verdikkingsmiddel. Bij het bakken geeft het een lekker zacht en luchtig resultaat. Tapiocazetmeel heeft een milde smaak en neemt goed vocht op. Door zijn veelzijdigheid combineert het zetmeel goed met andere glutenvrij melen.
Peak's
Maismeel (T.H.T. 1-5-25)
Glutenvrij maismeel.