Meel en broodmix
Bauckhof
Flammkuchen Mix
Glutenvrije mix voor het maken van heerlijke flammkuchen. Op de verpakkingen vind je diverse recepten voor de klassiek variant, gourmet variant en een zoete variant. Maak jouw eigen heerlijke flammkuchen gemakkelijk in 15 minuten!
Bauckhof
Mais- Paneermeel Zonder Gist
Glutenvrije mais-paneermeel zonder gist.
Bauckhof
Snelle Broodjes Mix Zaden
Glutenvrij broodjesmix meerzaden. De kleurrijke mix met veel zaden maakt van deze snelle broodjes iets heel speciaals. Sesamzaad, zonnebloempitten, heel lijnzaad en gemalen lijnzaad zorgen voor precies de juiste hoeveelheid knapperigheid. De naam 'snelle broodjes' is geen toeval. Het duurt maar een paar minuten om het deeg te mengen en de baktijd van een half uur is net genoeg tijd om 's ochtends...
Bauckhof
Snelle Broodjes Mix Haver
Glutenvrije broodjes mix van haver. Wat is er lekkerder dan verse broodjes als ontbijt? Je bakt onze snelle haverbroodjes gemakkelijk zelf in een handomdraai. De snelle broodjes doen hun naam eer aan: het deeg is in slechts een paar minuten gemengd en de baktijd van een half uur is net genoeg om de koffie op te zetten. Benodigdheden voor 10 broodjes: - 500 g broodmix - 400 mL water - 2...
Bauckhof
Pannenkoeken & Wafels Bakmix
Glutenvrije bakmix voor pannenkoeken en wafels. Met deze bakmix bak je makkelijk glutenvrije pannenkoeken en wafels. De pannenkoeken zijn ook vegan te bereiden met sojadrink en sojayoghurt.
Bauckhof
Flatbread Bakmix
Glutenvrije bakmix voor flatbread. Wat zou de mediterraanse keuken zijn zonder heerlijk platbrood? Onze bakmix voor platbrood is even verfijnd als lekker en is zelfs glutenvrij. Als bijgerecht voor je picknick- en feestbuffet of als gevulde maaltijd met verse salade, knapperige falafelballetjes en verse groenten - ons luchtig, knapperig platbrood is de perfecte basis voor elke smaak. Tip: Onze...
Bauckhof
Maïzena
Glutenvrije maïzena. Maïzena van puur maïszetmeel is een echte allrounder in de keuken. Glutenvrij, veganistisch en natuurlijk van de beste biologische kwaliteit. De maïzena is bijzonder geschikt om mee te bakken of voor desserts, koude gerechten, crèmes, soepen en sauzen. Wat maakt het speciaal? Maïszetmeel is net zo makkelijk te gebruiken als aardappelzetmeel. De neutralere smaak maakt het...
Bauckhof
Universele Meelmix
Glutenvrije meelmix. We hebben maïszetmeel, guarpitmeel en fijngemalen volkoren rijst- en gierstmeel gecombineerd tot een hoogwaardige glutenvrije meelmix van de beste biologische kwaliteit. De Bauck meelmix is een geweldige universele basis voor pannenkoeken, American pancakes, deeg voor fruittaarten, pasta, brood of broodjes en ook wafels.
Bauckhof
Aardappelzetmeel
Glutenvrij aardappelzetmeel. De allrounder in elke keuken: dit biologische aardappelzetmeel is ideaal om te bakken en voor bolletjes, sauzen, soepen, koude gerechten en desserts. Aardappelmeel is eigenlijk niet zozeer een meel, maar puur zetmeel verkregen uit aardappelen en dient voornamelijk als bindmiddel. Baktip: Wil je dat je lekkernijen bijzonder luchtig zijn? Dan kun je gewoon tot een...
Bauckhof
Baguette Mix Haver
Glutenvrije broodbak mix voor haver stokbrood. Benodigdheden: - 1 zakje droge gist - 425 ml lauw water - 2 el neutrale olie - wat glutenvrij meel Bereiding: 1. Meng de inhoud van het pakje, gist, lauw water en olie kort met een deeghaak tot een soepel deeg. Dek het deeg af en laat het 30 minuten rijzen op een warme plek. 2 Bestuif het werkvlak met glutenvrij meel. Verdeel het deeg...
Bauckhof
Pinsa Bakmix
Glutenvrije pinsa bakmix. Krokant aan de buitenkant, luchtig aan de binnenkant en gewoon heerlijk: dat is ons pinsadeeg, de specialiteit uit de Italiaanse keuken, opnieuw bedacht in de Bauck Mühle-stijl. Dolce Vita uit Noord-Duitsland! Pizza en pinsa hebben beide hun oorsprong in Italië, maar wat onderscheidt de twee eigenlijk? Aan de ene kant is er de vorm, soms rond, soms meer...
Mattisson
Rijstmeel
Glutenvrij rijstmeel is gemaakt van gemalen volkoren rijst en heeft een neutrale smaak. Rijstmeel kan gebruikt worden voor het bakken van koekjes en crackers. Kan ook aanvullend gebruikt worden in pannenkoekenbeslag, wafeldeeg en ander gebak. In combinatie met andere glutenrijke melen kan het ook gebruikt worden voor het bakken van brood.