Kant en klaar
Proviso
Kippenragout
Glutenvrije kippenragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Proviso
Kalfsragout
Glutenvrije kalfsragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Proviso
Ragout Proefpakket (2 smaken)
Glutenvrij ragout proefpakket met kippenragout en kalfsragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Schar
Gnocchi Spinazie
Glutenvrije aardappelgnocchi met spinazie. Water aan de kook brengen, eventueel wat zou toevoegen en de Gnocchi in de pan doen. Afgieten zodra de gnocchi boven komen drijven (na ongeveer 2 minuten).
Terrasana
Thai Red Jackfruit Curry Mild
Hou je van een echt goede glutenvrije Thaise curry, maar wil je het jezelf ook weleens makkelijk maken? Ga dan voor de Thai red jackfruit curry. Zo zet je een heerlijke Thaise maaltijd in een handomdraai op tafel. Jackfruitcurry is een vegan en biologische saus op basis van kokosmelk, talloze kruiden en specerijen en maar liefst 52% jackfruit. Deze bijzondere Aziatische vrucht is een geliefd...
Terrasana
Thai Green Jackfruit Curry Mild
Wil je een pure glutenvrije Thaise curry die je zonder kookervaring snel op tafel hebt? Gotcha! Deze groene curry is een milde saus waarmee je elk rijstgerecht een Thais tintje geeft. Met maar liefst 52% jackfruit is het een lekker gevulde curry. Jackfruit is Aziatische vrucht, maar heeft de structuur van vlees. Als je de stukken jackfruit met een vork uit elkaar haalt, krijg je een pulled meat...
Ma Vie Sans Gluten
Bosburger Sorghum & Kikkererwten
Glutenvrije burger met sorghum en kikkererwten. De zachte textuur en het nieuwe recept zorgen voor een goede combinatie tussen gesneden champignons, sorghum, kikkererwten en de lichte geur van knoflook. Deze burgers vormen een evenwichtig gerecht. Eet ze met rauwe of gekookte groente. Ze kunnen koud gegeten worden, eventueel met sla omringd als een sandwich. 6 Minuten bakken in een...
Ma Vie Sans Gluten
Provençaalse Burger Boekweit & Rode Linzen
Glutenvrije burger met boekweit en rode linzen. Het nieuwe recept met zomergroenten gekookt met Provençaalse kruiden is in een mum van tijd een overheerlijk gerecht! Deze burgers vormen een evenwichtig gerecht met de combinatie van granen en peulgewassen. Opdienen met rauwe of gekookte groenten. 6 Minuten bakken in een anti-aanbakpan, 3 minuten aan elke kant.
Ma Vie Sans Gluten
Indiase Burger Rijst & Rode Linzen
Glutenvrije rijstburgers met rode linzen. Het nieuwe recept combineert de smaken van India met rode linzen en rijst in een pannenkoek die in een mum van tijd klaar is! De combinatie van granen en peulvruchten is een voedingswaarde voor je maaltijd. Ze kunnen ook koud gegeten worden, eventueel met sla omringd als een sandwich. Bron van proteïne en rijk aan vezels.
Ma Vie Sans Gluten
Mexicaanse Burger Quinoa & Rode Bonen
Glutenvrije quinoaburger met rode bonen. Deze burgers vormen een evenwichtig gerecht met de combinatie van granen en peulgewassen. Opdienen met rauwe of gekookte groenten. Ze kunnen ook koud gegeten worden, eventueel met sla omringd als een sandwich. 6 Minuten bakken in een anti-aanbakpan, 3 minuten aan elke kant.