Feestdagen
Bavaria
Bavaria Premium Pilsener Glutenvrij 3-Pack
Glutenvrij Bavaria bier is een zuiver en goed doordrinkbaar glutenvrije pils van lage gisting met een aangename lichte bitter in de afdronk. Bavaria Premium Glutenvrij is een helder lichtblond glutenvrij pils, volmout, puur natuur en bevat niets dan natuurlijk mineraalwater, gerstemout en hop. Het is verfrissend, aangenaam fruitig met hoppige tonen en mooi in balans. Een toegankelijke zuivere pils...
Peak's
Speculaas & Kruidnoten Mix
Glutenvrije speculaas en kruidnoten mix. Bereiding kruidnoten: Verwarm de oven 10 minuten voor op 170 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Doe de mix in een kom en voeg 100g roomboter of margarine en 1 ei (vervanger) toe. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Draai van het deeg kleine gelijkmatige bolletjes. Leg de bolletjes met een...
Peak's
Kruidcake Mix
Glutenvrije mix voor het maken van een kruidcake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 150°C. Klop 4 eieren (of vervanger) los in een mengkom. Voeg 175 g zachte margarine, 50 ml melk en de kruidcake mix toe. Meng het geheel tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over een cake vorm (of in een tulband vorm). Plaats de kruidcake in het midden van de voorverwarmde oven en bak af...
Peak's
Oliebollenmix
Glutenvrije oliebollenmix. Bereiding: Wel de 150 gram rozijnen in heet water en laat ze uitlekken en bestrooi ze met wat boekweitmeel. Meng de oliebollenmix met 225 ml magere (of plantaardige) melk en 1 ei (vervanger). Voeg hier 15 gram droge gist aan toe en mix tot een glad beslag. Roer de rozijnen door het beslag. Laat het beslag 35 minuten rijzen in een oven van 50 graden, afgedekt met...
Myx
Speculaaskruiden
Glutenvrije speculaaskruiden. Te gebruiken in o.a. (gevulde) speculaas, kruidkoek, kruidnoten en ander gebak.