Feestdagen
Myx
Speculaaskruiden
Glutenvrije speculaaskruiden. Te gebruiken in o.a. (gevulde) speculaas, kruidkoek, kruidnoten en ander gebak.
Canazzi
Cannoli Croccante Kers
Glutenvrije cannoli met amarene kersen vulling. Ontdek de heerlijke Cannoli Croccante van Canazzi – een knapperige variatie op de klassieke cannoli, volledig glutenvrij en met zorg gebakken in de oven. Deze delicatesse combineert een heerlijk koekje amandelschaafsel met een romige vulling van amarene kersencrème.
Canazzi
Cannoli Croccante Citroen
Glutenvrije cannoli met citroen vulling. Ontdek de heerlijke Cannoli Croccante van Canazzi – een knapperige variatie op de klassieke cannoli, volledig glutenvrij en met zorg gebakken in de oven. Deze delicatesse combineert een heerlijk koekje amandelschaafsel met een romige vulling van citroencrème.
Canazzi
Cannoli Croccante Hazelnoot
Glutenvrije cannoli met hazelnoot vulling. Ontdek de heerlijke Cannoli Croccante van Canazzi – een knapperige variatie op de klassieke cannoli, volledig glutenvrij en met zorg gebakken in de oven. Deze delicatesse combineert een heerlijk koekje amandelschaafsel met een romige vulling van hazelnootcrème.
Canazzi
Cannoli Croccante Pistache
Glutenvrije cannoli met pistache vulling. Ontdek de heerlijke Cannoli Croccante van Canazzi – een knapperige variatie op de klassieke cannoli, volledig glutenvrij en met zorg gebakken in de oven. Deze delicatesse combineert een heerlijk koekje amandelschaafsel met een romige vulling van pistachecrème.
Baratti & Milano
Cremino Pistacchio Chocolates
Glutenvrije gelaagde chocolade bonbons met pistache. Dit zakje is gevuld met de bekende Cremino van Baratti&Milano. De cremino is een gelaagde chocolade, meestal vierkant van vorm, maar soms ook rechthoekig. Deze variant komt met 2 lagen in de smaak Gianduiotto en Siciliaanse Pistachecreme. Bij Baratti & Milano staat de Cremino bekend om zijn delicate smaak en opmerkelijk zachte romige textuur....
Baratti & Milano
Cremino Limoncello Chocolates
Glutenvrije gelaagde chocolade bonbons met limoncello smaak. Een praline die de zoetheid van de klassieke cremino combineert met de frisheid van ‘Limone di Sorrento I.G.P.’ likeur, voor een unieke smaakervaring. Lagen witte chocolade en hazelnootpasta vermengen zich met een delicaat vleugje limoncello, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen zoetheid en Citrus frisheid. Ideaal om van te...
Baratti & Milano
Tavoletta Cremino Pistacchio
Glutenvrije luxe chocolade met pistachecreme. De cremino repen van Baratti & Milano staan bekend om hun delicate smaak en opmerkelijk zachte romige textuur. Op harmonieuze wijze wordt pure gianduia chocolade met de fluweelzachte en zoete “Tonda Gentile” hazelnootcrème gecombineerd. Deze heerlijke reep bestaat uit 2 lagen gianduia chocolade met daartussen een laag fluweelzachte pistachecrème....
Happy Bakers
Vanille Cake
Wil je iets ouderwets lekkers bij de koffie of thee? Neem dan een plak van de glutenvrije grootmoeders Vanille Cake! Zacht en smeuïg. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Kettle Chips
Chips Paprika & Roasted Onion
Deze glutenvrije chips wordt enkel gemaakt van de beste aardappelen. De aardappelen worden zorgvuldig in kleine hoeveelheden gebakken en gesneden. Dat geeft ze een heerlijke bite en smaak. Worden er kruiden aan toegevoegd? Dan zijn deze enkel van natuurlijke ingrediënten.
Werz
Vierkoren Lebkuchen Chocolade
Glutenvrije lebkuchen.
Happy Bakers
Feestbrood Met Amandelspijs
Heerlijke glutenvrije feeststol met amandelspijs. Het feestbrood hoeft niet meer afgebakken te worden, maar een paar minuten op een voorverwarmde oven maakt het brood nog net iets feestelijker en lekkerder! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Vegan Worstenbroodjes
Glutenvrije vegan worstenbroodjes. Even opwarmen in de oven of magnetron en je hebt een heerlijk gevuld worstenbroodje. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Appel Noten Pencee
Glutenvrije koek met appel en noten. Verwen jezelf met een heerlijke grote koek met zachte stukjes appel en knapperige noten! Perfect als traktatie of bij de feestdagen.
Happy Bakers
Speculaas Pencee
Glutenvrije koek met speculaas gevuld met amandelspijs. Verwen jezelf met een heerlijke grote koek met amandelspijsvulling! Perfect als traktatie of bij de feestdagen.
Happy Bakers
Croissants
Heerlijke Glutenvrije Croissants – Geniet van de perfecte combinatie van smaak en kwaliteit! Folie en bakje verwijderen. De oven voorverwarmen op 160°C. 8 minuten opwarmen in de oven. Elke oven is anders, debovengenoemde bereidingswijze is dan ook een indicatie. (Let op: NIET verwarmen in de magnetron)
Baratti & Milano
Tavoletta Cremino Extra Noir
Glutenvrije luxe chocolade reep extra puur. De Cremino repen van Baratti & Milano staat bekend om hun delicate smaak en opmerkelijk zachte romige textuur. Op harmonieuze wijze wordt pure gianduia chocolade met de fluweelzachte en zoete “Tonda Gentile” hazelnootcrème gecombineerd. Deze heerlijke reep bestaat uit pure chocolade en gianduia chocolade. De gebruikte chocolade bevat uitsluitend...
Baratti & Milano
Tavoletta Cremino Classico
Glutenvrije luxe chocolade. Bij Baratti & Milano staat de Cremino bekend om zijn delicate smaak en opmerkelijk zachte, romige textuur. Op harmonieuze wijze wordt pure gianduia chocolade met een fluweelzachte en zoete “Tonda Gentile” hazelnootcrème gecombineerd. De gebruikte chocolade bevat uitsluitend cacao en cacaoboter volgens het originele recept.
Werz
Rijst Haasjes Chocolade
Glutenvrije koekjes op basis van volkoren rijstmeel in de vorm van leuke haasjes. Omhuld met chocolade.
Werz
Volkoren Haasjes
Glutenvrije koekjes op basis van volkoren meel in de vorm van leuke haasjes.
Happy Bakers
Koffiekoeken
Glutenvrije koffiekoeken. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken. Bereidingswijze: Folie en bakje verwijderen. De oven voorverwarmen op 160 graden Celsius. 8 minuten opwarmen in de oven. Elke oven is anders, de bovengenoemde bereidingswijze is dan ook een indicatie. (Let op! Niet verwarmen in de...
Happy Bakers
Chocolade Broodjes
Glutenvrije chocolade broodjes. Ontdek de onweerstaanbare smaak van onze glutenvrije chocobroodjes. Deze ambachtelijke lekkernijen, met hun luchtige textuur en volle chocoladevulling, zijn perfect om jezelf even mee te verwennen. Geniet zorgeloos van een heerlijk chocolademoment bij de koffie of thee, zonder gluten – ideaal voor elk genietmoment! Omdat dit product afkomstig is uit een...
Happy Bakers
Speculaasstaaf
Glutenvrije speculaasstaaf met amandelspijs. Bereid met roomboter en gevuld met een zuivere amandelspijsvulling.
Happy Bakers
Oliebollen Met Rozijnen Lactosevrij (4 stuks)
Heerlijke glutenvrije oliebollen. Lactosevrij en vegan! Verpakt per 4 stuks. Bereidingswijze: Oven: de oven voorverwarmen op 200 graden. 10-12 minuten opwarmen in de oven. Airfryer: circa 10 minuten op 180 graden. Elke oven is anders, de bovengenoemde bereidingswijzen zijn dan ook een indicatie. Let op: NIET bereiden in de magnetron. Dit product moet opgewarmd worden voor consumptie.
Happy Bakers
Oliebollen Naturel Lactosevrij (4 stuks)
Heerlijke glutenvrije oliebollen. Lactosevrij en vegan! Verpakt per 4 stuks. Bereidingswijze: Oven: de oven voorverwarmen op 200 graden. 10-12 minuten opwarmen in de oven. Airfryer: circa 10 minuten op 180 graden. Elke oven is anders, de bovengenoemde bereidingswijzen zijn dan ook een indicatie. Let op: NIET bereiden in de magnetron. Dit product moet opgewarmd worden voor consumptie.
























