Sinterklaas
Bonvita
Sint Menagerie Puur
Glutenvrije sinterklaas chocolaatjes. Veganistisch en biologisch. Cacaobestanddelen ten minste 56%.
Consenza
Taai Taai Poppetjes
Glutenvrije taai taai poppetjes met anijs en amandel. Zonder geraffineerde suikers.
Chocolatemakers
Vegan Chocoladeletter Sinterklaaskruiden
Glutenvrije vegan chocolade letter. Gemaakt met sinterklaaskruiden. Leuk voor in de schoen tijdens de sinterklaasdagen.
Corn Crake
Taai Taai Poppetjes Anijs & Amandel
Glutenvrije biologische taai taai poppetjes met anijs en amandel.
Corn Crake
Kruidnoten
Glutenvrije biologische kruidnoten. Deze brosse kruidnoten zijn lekker knapperig, glutenvrij, biologisch maar ook veganistisch.
Peak's
Amandelspijs Mix
Glutenvrije mix voor het maken van amandelspijs. Gebruik het in combinatie met de feeststolmix en je hebt een heerlijk gevuld feestbrood! Bereiding: Meng de inhoud van het zakje amandelspijs met deeghaken of met de hand, met een half ei (of vervanger) en 1/4 theelepel citroensap. Zodra de spijs goed kneedbaar is maak een staaf van 3-4 cm en rol op in vershoudfolie. Laat de spijs minimaal 1 uur...
Peak's
Kruidcake Mix
Glutenvrije mix voor het maken van een kruidcake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 150°C. Klop 4 eieren (of vervanger) los in een mengkom. Voeg 175 g zachte margarine, 50 ml melk en de kruidcake mix toe. Meng het geheel tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over een cake vorm (of in een tulband vorm). Plaats de kruidcake in het midden van de voorverwarmde oven en bak af...
Schar
Speculaas
Glutenvrije speculaas.
Corn Crake
Volgranen Speculoos
Glutenvrije volgranen speculoosjes.
Peak's
Feeststol Mix
Glutenvrije mix voor het maken van een feestbrood. Combineer het met de amandelspijs mix voor een heerlijk resultaat. Bereiding: Meng 275 ml lauwwarme melk met 7 gram gedroogde gist en roer goed door. Klop 1 ei (of vervanger) los in een mengkom. Voeg vervolgens 30 gram zachte boter en de melk met gist toe. Meng dit samen voor 30 seconden. Voeg als laatste de bakmix toe en meng voor 5 minuten...