Pasen
Proviso
Kippenragout
Glutenvrije kippenragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Proviso
Kalfsragout
Glutenvrije kalfsragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Proviso
Ragoutbakjes
Glutenvrije ragoutbakjes. Verwarm 4-6 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Heerlijk in combinatie met kippenragout of kalfsragout van Proviso. Houdbaar product dat buiten de diepvries bewaard kan worden.
Baratti & Milano
Tavoletta Cremino Pistacchio
Glutenvrije luxe chocolade met pistachecreme. De cremino repen van Baratti & Milano staan bekend om hun delicate smaak en opmerkelijk zachte romige textuur. Op harmonieuze wijze wordt pure gianduia chocolade met de fluweelzachte en zoete “Tonda Gentile” hazelnootcrème gecombineerd. Deze heerlijke reep bestaat uit 2 lagen gianduia chocolade met daartussen een laag fluweelzachte pistachecrème....
Bio Vegan
Cakemix Chocolade
Glutenvrije mix voor een heerlijke chocolade cake. Ook ideaal voor brownies of een chocoladetaart. Maak de cake nog feestelijker met de leuke decoraties van Bio Vegan. Benodigdheden: Een rechthoekige bakvorm (20 cm) 300 ml sojadrink 100 gram zachte margarine Handmixer met garde
Bio Vegan
Bakmix Kaneelbroodjes
Met de glutenvrije en vegan bakmix tover je in een handomdraai heerlijke kaneelbroodjes tevoorschijn, waar je van kunt genieten als ontbijt en als zoete snack tussendoor. Het luchtige, luchtige deeg met het mengsel van suiker en kaneel zorgt voor een hemelse smaak.. Benodigdheden: Handmixer met garde 90 gram margarine 7 gram bakpoeder 250 ml lauwwarm water Doe het bloemmengsel en...
Bio Vegan
Bakmix Brownies
Biologische bakmix voor glutenvrije brownies met extra veel chocolade. Meer chocolade dan dit krijg je niet! Deze brownies zijn een hoogtepunt voor alle chocoladeliefhebbers. Het smeltzachte laagje pure chocolade maakt de brownies bijzonder fudgy van smaak en chocoladedruppels met 88% cacaogehalte zorgen voor de fijne chocoladecrunch om van te genieten. Benodigdheden: - 150 ml water - 130 g...
Baratti & Milano
Cremino Pistacchio Chocolates
Glutenvrije gelaagde chocolade bonbons met pistache. Dit zakje is gevuld met de bekende Cremino van Baratti&Milano. De cremino is een gelaagde chocolade, meestal vierkant van vorm, maar soms ook rechthoekig. Deze variant komt met 2 lagen in de smaak Gianduiotto en Siciliaanse Pistachecreme. Bij Baratti & Milano staat de Cremino bekend om zijn delicate smaak en opmerkelijk zachte romige textuur....
Baratti & Milano
Cremino Limoncello Chocolates
Glutenvrije gelaagde chocolade bonbons met limoncello smaak. Een praline die de zoetheid van de klassieke cremino combineert met de frisheid van ‘Limone di Sorrento I.G.P.’ likeur, voor een unieke smaakervaring. Lagen witte chocolade en hazelnootpasta vermengen zich met een delicaat vleugje limoncello, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen zoetheid en Citrus frisheid. Ideaal om van te...
Bakkerij Petit Four
Feestbrood Met Amandelspijs (vers)
Glutenvrije kerststol met amandelspijs.









