Pasen
Chocolatemakers
Luxe Paasei Pistache & Hazeloot
Glutenvrij chocolade ei. Een plat melkchocolade-ei met knapperige pistachenoten en stukjes hazelnoot, speciaal voor Pasen. Romige chocolade die perfect samengaat met de rijke, nootachtige crunch.
Proviso
Kippenragout
Glutenvrije kippenragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Proviso
Kalfsragout
Glutenvrije kalfsragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Proviso
Ragoutbakjes
Glutenvrije ragoutbakjes. Verwarm 4-6 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Heerlijk in combinatie met kippenragout of kalfsragout van Proviso. Houdbaar product dat buiten de diepvries bewaard kan worden.
Chocolatemakers
Hoppy Easter Milk Chocolate
Glutenvrije melkchocoladereep met toasted milk. Deze heerlijke melkchocolade met 25% cacao uit Peru heeft een speciale, verrukkelijke smaak dankzij de getoaste melkpoeder. Een zachte, volle smaak die doet denken aan karamel en stroopwafels. De boeren van de Peruaanse boerencoöperatie NorAndino maken de cacaomassa zelf, verdienen een goed inkomen en samen zorgen we voor het behoud van het...
Chocolatemakers
Hoppy Easter Dark Chocolate & Cinnamon
Glutenvrije pure chocolade reep met kaneel. Een prachtige reep voor de Paasdagen. Milde pure chocolade met een snufje kaneel. De bonen komen van vrouwencoöperaties in Colombia, die nu mede dankzij de cacao stabiele inkomsten hebben. Gemaakt op zonne-energie, 100 % bio, glutenvrij, Vegan, plasticvrije en composteerbare verpakking. Deze heerlijke pure reep wordt gemaakt van biologische cacao uit...
Bio Vegan
Cakemix Chocolade
Glutenvrije mix voor een heerlijke chocolade cake. Ook ideaal voor brownies of een chocoladetaart. Maak de cake nog feestelijker met de leuke decoraties van Bio Vegan. Benodigdheden: Een rechthoekige bakvorm (20 cm) 300 ml sojadrink 100 gram zachte margarine Handmixer met garde
Bio Vegan
Bakmix Kaneelbroodjes
Met de glutenvrije en vegan bakmix tover je in een handomdraai heerlijke kaneelbroodjes tevoorschijn, waar je van kunt genieten als ontbijt en als zoete snack tussendoor. Het luchtige, luchtige deeg met het mengsel van suiker en kaneel zorgt voor een hemelse smaak.. Benodigdheden: Handmixer met garde 90 gram margarine 7 gram bakpoeder 250 ml lauwwarm water Doe het bloemmengsel en...
Bio Vegan
Bakmix Brownies
Biologische bakmix voor glutenvrije brownies met extra veel chocolade. Meer chocolade dan dit krijg je niet! Deze brownies zijn een hoogtepunt voor alle chocoladeliefhebbers. Het smeltzachte laagje pure chocolade maakt de brownies bijzonder fudgy van smaak en chocoladedruppels met 88% cacaogehalte zorgen voor de fijne chocoladecrunch om van te genieten. Benodigdheden: - 150 ml water - 130 g...
Chocolatemakers
Hoppy Easter Vegan Oatmilk Chocolate
Glutenvrije chocoladereep op basis van haver. Een prachtige reep voor de Paasdagen, verzamel ze alle drie! Heerlijke vegan chocolade gemaakt van cacao uit Sierra Leone en op basis van haver. De boeren van Village Hope stoppen veel liefde in de hoge kwaliteit biologische cacaobonen.









