Pasen
Corn Crake
Paaskoekjes
Glutenvrije koekjes voor pasen.
Bio Vegan
Cakemix Chocolade
Glutenvrije mix voor een heerlijke chocolade cake. Ook ideaal voor brownies of een chocoladetaart. Maak de cake nog feestelijker met de leuke decoraties van Bio Vegan. Benodigdheden: Een rechthoekige bakvorm (20 cm) 300 ml sojadrink 100 gram zachte margarine Handmixer met garde
Louis d'Anvers
Marsepein Staaf 100 gram
Glutenvrije amandel marsepein staaf.
Louis d'Anvers
Marsepein Staaf 250 gram
Glutenvrije amandel marsepein staaf. De 50/50 marsepein van Louis d'Anvers is een smaakcombinatie van de beste amandelen uit Spanje & Portugal en bietsuiker. Gemaakt met traditionele ambacht, wat de marsepein onweerstaanbaar lekker maakt. Onmisbaar met sinterklaas!
Bio Vegan
Bakmix Kaneelbroodjes
Met de glutenvrije en vegan bakmix tover je in een handomdraai heerlijke kaneelbroodjes tevoorschijn, waar je van kunt genieten als ontbijt en als zoete snack tussendoor. Het luchtige, luchtige deeg met het mengsel van suiker en kaneel zorgt voor een hemelse smaak.. Benodigdheden: Handmixer met garde 90 gram margarine 7 gram bakpoeder 250 ml lauwwarm water Doe het bloemmengsel en...
Bio Vegan
Bakmix Brownies
Biologische bakmix voor glutenvrije brownies met extra veel chocolade. Meer chocolade dan dit krijg je niet! Deze brownies zijn een hoogtepunt voor alle chocoladeliefhebbers. Het smeltzachte laagje pure chocolade maakt de brownies bijzonder fudgy van smaak en chocoladedruppels met 88% cacaogehalte zorgen voor de fijne chocoladecrunch om van te genieten. Benodigdheden: - 150 ml water - 130 g...