Oud & Nieuw
Peak's
Oliebollenmix
Glutenvrije oliebollenmix. Bereiding: Wel de 150 gram rozijnen in heet water en laat ze uitlekken en bestrooi ze met wat boekweitmeel. Meng de oliebollenmix met 225 ml magere (of plantaardige) melk en 1 ei (vervanger). Voeg hier 15 gram droge gist aan toe en mix tot een glad beslag. Roer de rozijnen door het beslag. Laat het beslag 35 minuten rijzen in een oven van 50 graden, afgedekt met...
Baratti & Milano
Cremino Pistacchio Chocolates
Glutenvrije gelaagde chocolade bonbons met pistache. Dit zakje is gevuld met de bekende Cremino van Baratti&Milano. De cremino is een gelaagde chocolade, meestal vierkant van vorm, maar soms ook rechthoekig. Deze variant komt met 2 lagen in de smaak Gianduiotto en Siciliaanse Pistachecreme. Bij Baratti & Milano staat de Cremino bekend om zijn delicate smaak en opmerkelijk zachte romige textuur....
Baratti & Milano
Cremino Limoncello Chocolates
Glutenvrije gelaagde chocolade bonbons met limoncello smaak. Een praline die de zoetheid van de klassieke cremino combineert met de frisheid van ‘Limone di Sorrento I.G.P.’ likeur, voor een unieke smaakervaring. Lagen witte chocolade en hazelnootpasta vermengen zich met een delicaat vleugje limoncello, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen zoetheid en Citrus frisheid. Ideaal om van te...


