Oud & Nieuw
Peak's
Oliebollenmix
Glutenvrije oliebollenmix. Bereiding: Wel de 150 gram rozijnen in heet water en laat ze uitlekken en bestrooi ze met wat boekweitmeel. Meng de oliebollenmix met 225 ml magere (of plantaardige) melk en 1 ei (vervanger). Voeg hier 15 gram droge gist aan toe en mix tot een glad beslag. Roer de rozijnen door het beslag. Laat het beslag 35 minuten rijzen in een oven van 50 graden, afgedekt met...
Glutenvrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Maisvrij
Selderijvrij
€ 3,39
Bettr
Quinoa Crackers Smoked Paprika
Glutenvrije, biologische quinoa crackertjes met gerookte paprika smaak. Gebakken in kokosolie.
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 2,29
Bettr
Quinoa Crackers Tomato & Basil
Glutenvrije, biologische quinoa crackertjes met tomaat basilicum smaak. Gebakken in kokosolie.
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 2,29
Hammermuhle
Zoute Haver Krakelingen
Glutenvrije zoute krakelingen op basis van havermeel. Biologisch en vegan.
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
€ 2,49



