Feestdagen
Rigoni di Asiago
Fruitbeleg 3-pack
Drie leuke potjes fruitbeleg. Goed op croissants, toast, broodjes, brioche of mini pannenkoekjes. En ook op een borrelplank combineerd Fiordifrutta bijvoorbeeld goed met kazen.
Rigoni di Asiago
Hazelnootpasta 3-pack
Glutenvrije hazelnootpasta. Een must voor liefhebbers van hazelnootpasta. Heerlijk romig dankzij delicate verwerking van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Glutenvrij en gemaakt van ingrediënten van hoge kwaliteit: Tonda Romana hazelnoten, Trinitario cacao, natuurlijk vanille extract uit Madagaskar en koudgeperste zonnebloemolie. Nocciolata is ideaal voor ontbijt, lunch en als tussendoortje...
Rigoni di Asiago
Honing 3-pack
Glutenvrije honing. Al bijna honderd jaar heeft de familie Rigoni een grondige kennis van honing. Dankzij deze enorme ervaring en de geselecteerde imkers die met het bedrijf samenwerken, is Mielbio altijd synoniem geweest voor de hoogste kwaliteit. Deze biologische en Italiaanse honing is op kamertemperatuur verwerkt om zijn oorspronkelijke samenstelling, zijn kostbare eigenschappen en zijn...
Proviso
Kippenragout
Glutenvrije kippenragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Proviso
Kalfsragout
Glutenvrije kalfsragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Proviso
Ragout Proefpakket (2 smaken)
Glutenvrij ragout proefpakket met kippenragout en kalfsragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Proviso
Ragoutbakjes
Glutenvrije ragoutbakjes. Verwarm 4-6 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Heerlijk in combinatie met kippenragout of kalfsragout van Proviso. Houdbaar product dat buiten de diepvries bewaard kan worden.
Peak's
Speculaas & Kruidnoten Mix
Glutenvrije speculaas en kruidnoten mix. Bereiding kruidnoten: Verwarm de oven 10 minuten voor op 170 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Doe de mix in een kom en voeg 100g roomboter of margarine en 1 ei (vervanger) toe. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Draai van het deeg kleine gelijkmatige bolletjes. Leg de bolletjes met een...
Peak's
Oliebollenmix
Glutenvrije oliebollenmix. Bereiding: Wel de 150 gram rozijnen in heet water en laat ze uitlekken en bestrooi ze met wat boekweitmeel. Meng de oliebollenmix met 225 ml magere (of plantaardige) melk en 1 ei (vervanger). Voeg hier 15 gram droge gist aan toe en mix tot een glad beslag. Roer de rozijnen door het beslag. Laat het beslag 35 minuten rijzen in een oven van 50 graden, afgedekt met...
Peak's
Amandelspijs Mix
Glutenvrije mix voor het maken van amandelspijs. Gebruik het in combinatie met de feeststolmix en je hebt een heerlijk gevuld feestbrood! Bereiding: Meng de inhoud van het zakje amandelspijs met deeghaken of met de hand, met een half ei (of vervanger) en 1/4 theelepel citroensap. Zodra de spijs goed kneedbaar is maak een staaf van 3-4 cm en rol op in vershoudfolie. Laat de spijs minimaal 1 uur...