Feestdagen
Glutenvrije Webshop Basics
Amandelkransjes
Glutenvrije kransjes met amandel.
Glutenvrije Webshop Basics
American Pancakes
Glutenvrije american pancakes. Maak een feestje van je ontbijt met deze american pancakes! Beleg ze bijvoorbeeld met chocoladepasta of vers fruit. Je kunt ze direct eten, maar ook lekker om ze kort op te warmen in de oven of de pan.
Glutenvrije Webshop Basics
Speculaas
Glutenvrije speculaasjes.
Glutenvrije Webshop Basics
Kandijkoeken
Glutenvrije kandijkoeken, ook wel bekend als glutenvrije bastognekoeken. Heerlijk voor bij de koffie of thee, maar ook ideaal om mee te bakken. Gebruik deze koekjes bijvoorbeeld in de bodem van een taart.
Neumarkter Lammsbräu
Bier Alcoholvrij
Neumarkter Lammbräu is een biologisch gebrouwen Duits bier. Alcoholvrij. Neumarkter Lammsbräu Glutenvrij Alkoholvrij Pils is qua smaak vergelijkbaar met het klassieke Lammsbräu pils. De gluten worden verwijderd nadat het brouwproces voltooid is door middel van een uniek proces. Hierdoor kunnen ook gluten gevoelige bierliefhebbers genieten van een echt (nagenoeg) alkoholvrij (ook wel aangeduid...
Peak's
Oliebollenmix
Glutenvrije oliebollenmix. Bereiding: Wel de 150 gram rozijnen in heet water en laat ze uitlekken en bestrooi ze met wat boekweitmeel. Meng de oliebollenmix met 225 ml magere (of plantaardige) melk en 1 ei (vervanger). Voeg hier 15 gram droge gist aan toe en mix tot een glad beslag. Roer de rozijnen door het beslag. Laat het beslag 35 minuten rijzen in een oven van 50 graden, afgedekt met...
Peak's
Kruidcake Mix
Glutenvrije mix voor het maken van een kruidcake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 150°C. Klop 4 eieren (of vervanger) los in een mengkom. Voeg 175 g zachte margarine, 50 ml melk en de kruidcake mix toe. Meng het geheel tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over een cake vorm (of in een tulband vorm). Plaats de kruidcake in het midden van de voorverwarmde oven en bak af...
Peak's
Speculaas & Kruidnoten Mix
Glutenvrije speculaas en kruidnoten mix. Bereiding kruidnoten: Verwarm de oven 10 minuten voor op 170 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Doe de mix in een kom en voeg 100g roomboter of margarine en 1 ei (vervanger) toe. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Draai van het deeg kleine gelijkmatige bolletjes. Leg de bolletjes met een...
Glutenvrije Webshop Basics
Kruidnoten Lactosevrij
Glutenvrije en lactosevrije kruidnootjes.
Glutenvrije Webshop Basics
Amandel Speculaas
Glutenvrije speculaasjes met amandelschaafsel.