Feestdagen
Proviso
Kippenragout
Glutenvrije kippenragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Proviso
Kalfsragout
Glutenvrije kalfsragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Proviso
Ragoutbakjes
Glutenvrije ragoutbakjes. Verwarm 4-6 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Heerlijk in combinatie met kippenragout of kalfsragout van Proviso. Houdbaar product dat buiten de diepvries bewaard kan worden.
Degens
Satésaus Pindavrij Kant & Klaar
Glutenvrije satésaus op basis van zonnebloempitten. Te verwarmen in de magnetron, de pan of au-bain-marie. Deze verpakking bevat circa 2 porties.
Peak's
Oliebollenmix
Glutenvrije oliebollenmix. Bereiding: Wel de 150 gram rozijnen in heet water en laat ze uitlekken en bestrooi ze met wat boekweitmeel. Meng de oliebollenmix met 225 ml magere (of plantaardige) melk en 1 ei (vervanger). Voeg hier 15 gram droge gist aan toe en mix tot een glad beslag. Roer de rozijnen door het beslag. Laat het beslag 35 minuten rijzen in een oven van 50 graden, afgedekt met...
Peak's
Kruidcake Mix
Glutenvrije mix voor het maken van een kruidcake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 150°C. Klop 4 eieren (of vervanger) los in een mengkom. Voeg 175 g zachte margarine, 50 ml melk en de kruidcake mix toe. Meng het geheel tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over een cake vorm (of in een tulband vorm). Plaats de kruidcake in het midden van de voorverwarmde oven en bak af...
Terrasana
Tamari Crackers
Glutenvrije crackertjes. Met deze rijstcrackers kun je lekker glutenvrij genieten. Door de tamari en geroosterd sesamzaad krijgen deze knapperige zoutjes een typisch Japanse smaak. Ze worden zonder de toevoeging van olie in de oven gebakken. Hierdoor hebben ze een natuurlijk laag vetgehalte. Lekker bij de borrel, als tussendoortje of bij de thee.
Peak's
Speculaas & Kruidnoten Mix
Glutenvrije speculaas en kruidnoten mix. Bereiding kruidnoten: Verwarm de oven 10 minuten voor op 170 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Doe de mix in een kom en voeg 100g roomboter of margarine en 1 ei (vervanger) toe. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Draai van het deeg kleine gelijkmatige bolletjes. Leg de bolletjes met een...
Vego
Hazelnoot Chocolade Pralines
Glutenvrije zachte hazelnoot chocolade pralines. Deze zachte pralines zijn een heerlijke traktatie voor bij de koffie.
Terrasana
Vliespinda's Geroosterd & Gezouten 250 gram
Glutenvrije geroosterde en gezouten vliespinda's. Een pinda is geen noot, maar een peulvrucht. Hoewel de pinda vaak wordt weggezet als 'minder gezond dan noten', bevatten ze vergelijkbare voedingsstoffen en voordelen. Pinda's zitten bovendien een stuk hoger in eiwitten (25%) dan noten. Het vliesje van deze biologische pinda's is bewaard. Zo maak je optimaal gebruik van al het goede van wat de...
Terrasana
Vliespinda's Geroosterd & Ongezouten 250 gram
Glutenvrije geroosterde en ongezouten vliespinda's. De pinda heeft veel weg van een noot, maar behoort eigenlijk tot de peulvruchten. Hoewel de pinda soms weggezet wordt als 'minder goed dan noten', is dat niet terecht. Ze bevatten grotendeels dezelfde soort voedingsstoffen en gezondheidsvoordelen. Deze biologische pinda's hebben hun vliesje behouden, zijn geroosterd en niet gezouten. Lekker als...
Terrasana
Sultana Rozijnen 1 kilo
Glutenvrije sultana rozijnen. Sultana rozijnen hebben een zoete smaak en zijn afkomstig van een witte druif. Tijdens het drogen - wat in de zon gebeurt en ongeveer 2 weken duurt - wordt de witte rozijn donkerder van kleur. Sultana rozijnen zijn heerlijk door muesli, havermout of appeltaart, maar je kunt er ook je salade mee verassen of ze gewoon uit het handje eten.
Terrasana
Kalamata Olijven Met Kruiden
Deze zwartpaarse Griekse olijven zijn heerlijk sappig van structuur en rijk van smaak. Ze zijn al heerlijk op zichzelf, maar de kruidenolie geeft ze nét die extra diepe smaak. Om heerlijk biologisch van te genieten. Lekker als glutenvrij borrelhapje of amuse.
Terrasana
Sultana Rozijnen 500 gram
Glutenvrije sultana rozijnen. Sultana rozijnen hebben een zoete smaak en zijn afkomstig van een witte druif. Tijdens het drogen - wat in de zon gebeurt en ongeveer 2 weken duurt - wordt de witte rozijn donkerder van kleur. Sultana rozijnen zijn heerlijk door muesli, havermout of appeltaart. Maar je kunt ook je salade ermee verassen of ze gewoon uit het handje eten.
Wiloco
Holle Paaseieren Puur
Glutenvrije holle paaseieren met kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Paashaasjes Praliné Puur
Glutenvrije paashaasjes tropisch zwart gevuld met praliné.
Wiloco
Paaseitjes Mix Praline
Glutenvrije paaseitjes mix gevuld met praliné op basis van kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Holle Paaseieren Wit
Glutenvrije holle paaseieren met kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Holle Paaseieren Melk
Glutenvrije holle paaseieren met kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Paaseitjes Mix
Glutenvrije mix zak met paaseitjes wit, melk en puur.
Wiloco
Paaseitjes Wit
Glutenvrije paaseitjes 'Tropisch wit' op basis van kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Paaseitjes Puur
Glutenvrije paaseitjes 'Tropisch zwart' op basis van kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Paaseitjes Melk
Glutenvrije paaseitjes 'Tropisch bruin' op basis van kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Paaseitjes Puur Praline
Glutenvrije paaseitjes 'Tropisch zwart praline' op basis van kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Paaseitjes Melk Praline
Glutenvrije paaseitjes 'Tropisch bruin praline' op basis van kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Paaseitjes Wit Praline
Glutenvrije paaseitjes 'Tropisch wit praline' op basis van kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Paashaasjes Praliné Bruin
Glutenvrije paashaasjes tropisch bruin gevuld met praliné.
Myx
Speculaaskruiden
Glutenvrije speculaaskruiden. Te gebruiken in o.a. (gevulde) speculaas, kruidkoek, kruidnoten en ander gebak.