Feestdagen
Proviso
Kippenragout
Glutenvrije kippenragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Proviso
Kalfsragout
Glutenvrije kalfsragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Proviso
Ragoutbakjes
Glutenvrije ragoutbakjes. Verwarm 4-6 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Heerlijk in combinatie met kippenragout of kalfsragout van Proviso. Houdbaar product dat buiten de diepvries bewaard kan worden.
Peak's
Oliebollenmix
Glutenvrije oliebollenmix. Bereiding: Wel de 150 gram rozijnen in heet water en laat ze uitlekken en bestrooi ze met wat boekweitmeel. Meng de oliebollenmix met 225 ml magere (of plantaardige) melk en 1 ei (vervanger). Voeg hier 15 gram droge gist aan toe en mix tot een glad beslag. Roer de rozijnen door het beslag. Laat het beslag 35 minuten rijzen in een oven van 50 graden, afgedekt met...
Peak's
Kruidcake Mix
Glutenvrije mix voor het maken van een kruidcake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 150°C. Klop 4 eieren (of vervanger) los in een mengkom. Voeg 175 g zachte margarine, 50 ml melk en de kruidcake mix toe. Meng het geheel tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over een cake vorm (of in een tulband vorm). Plaats de kruidcake in het midden van de voorverwarmde oven en bak af...
Peak's
Speculaas & Kruidnoten Mix
Glutenvrije speculaas en kruidnoten mix. Bereiding kruidnoten: Verwarm de oven 10 minuten voor op 170 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Doe de mix in een kom en voeg 100g roomboter of margarine en 1 ei (vervanger) toe. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Draai van het deeg kleine gelijkmatige bolletjes. Leg de bolletjes met een...
Wiloco
Holle Paaseieren Puur
Glutenvrije holle paaseieren met kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Paashaasjes Praliné Puur
Glutenvrije paashaasjes tropisch zwart gevuld met praliné.
Wiloco
Paaseitjes Mix Praline
Glutenvrije paaseitjes mix gevuld met praliné op basis van kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Holle Paaseieren Wit
Glutenvrije holle paaseieren met kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Holle Paaseieren Melk
Glutenvrije holle paaseieren met kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Paaseitjes Mix
Glutenvrije mix zak met paaseitjes wit, melk en puur.
Wiloco
Paaseitjes Wit
Glutenvrije paaseitjes 'Tropisch wit' op basis van kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Paaseitjes Puur
Glutenvrije paaseitjes 'Tropisch zwart' op basis van kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Paaseitjes Melk
Glutenvrije paaseitjes 'Tropisch bruin' op basis van kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Paaseitjes Puur Praline
Glutenvrije paaseitjes 'Tropisch zwart praline' op basis van kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Paaseitjes Melk Praline
Glutenvrije paaseitjes 'Tropisch bruin praline' op basis van kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Paaseitjes Wit Praline
Glutenvrije paaseitjes 'Tropisch wit praline' op basis van kokosbloesemsuiker.
Wiloco
Paashaasjes Praliné Bruin
Glutenvrije paashaasjes tropisch bruin gevuld met praliné.
Poensgen
Lebkuchen Hartjes Puur
Glutenvrije koekjes met pure chocolade.
Poensgen
Lebkuchen Hartjes Melk
Glutenvrije koekjes met melk chocolade.
Poensgen
Chocolade Speculaasjes
Glutenvrije speculaasjes omhuld met chocolade.
Poensgen
Amandelkoekjes Melkchocolade
Glutenvrije koekjes met amandel en melkchocolade.
Poensgen
Hazelnootkoekjes Pure Chocolade
Glutenvrije koekjes met hazelnoten en pure chocolade.
Myx
Speculaaskruiden
Glutenvrije speculaaskruiden. Te gebruiken in o.a. (gevulde) speculaas, kruidkoek, kruidnoten en ander gebak.