Feestdagen
Proviso
Kippenragout
Glutenvrije kippenragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Proviso
Kalfsragout
Glutenvrije kalfsragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Proviso
Ragoutbakjes
Glutenvrije ragoutbakjes. Verwarm 4-6 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Heerlijk in combinatie met kippenragout of kalfsragout van Proviso. Houdbaar product dat buiten de diepvries bewaard kan worden.
Canazzi
Cannoli Croccante Amarene Kers
Glutenvrije cannoli met amarene kersen vulling. Ontdek de heerlijke Cannoli Croccante van Canazzi – een knapperige variatie op de klassieke cannoli, volledig glutenvrij en met zorg gebakken in de oven. Deze delicatesse combineert een heerlijk koekje amandelschaafsel met een romige vulling van amarene kersencrème.
Canazzi
Cannoli Croccante Citroen
Glutenvrije cannoli met citroen vulling. Ontdek de heerlijke Cannoli Croccante van Canazzi – een knapperige variatie op de klassieke cannoli, volledig glutenvrij en met zorg gebakken in de oven. Deze delicatesse combineert een heerlijk koekje amandelschaafsel met een romige vulling van citroencrème.
Canazzi
Cannoli Croccante Hazelnoot
Glutenvrije cannoli met hazelnoot vulling. Ontdek de heerlijke Cannoli Croccante van Canazzi – een knapperige variatie op de klassieke cannoli, volledig glutenvrij en met zorg gebakken in de oven. Deze delicatesse combineert een heerlijk koekje amandelschaafsel met een romige vulling van hazelnootcrème.
Canazzi
Cannoli Croccante Pistache
Glutenvrije cannoli met pistache vulling. Ontdek de heerlijke Cannoli Croccante van Canazzi – een knapperige variatie op de klassieke cannoli, volledig glutenvrij en met zorg gebakken in de oven. Deze delicatesse combineert een heerlijk koekje amandelschaafsel met een romige vulling van pistachecrème.
Peak's
Oliebollenmix
Glutenvrije oliebollenmix. Bereiding: Wel de 150 gram rozijnen in heet water en laat ze uitlekken en bestrooi ze met wat boekweitmeel. Meng de oliebollenmix met 225 ml magere (of plantaardige) melk en 1 ei (vervanger). Voeg hier 15 gram droge gist aan toe en mix tot een glad beslag. Roer de rozijnen door het beslag. Laat het beslag 35 minuten rijzen in een oven van 50 graden, afgedekt met...
Peak's
Kruidcake Mix
Glutenvrije mix voor het maken van een kruidcake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 150°C. Klop 4 eieren (of vervanger) los in een mengkom. Voeg 175 g zachte margarine, 50 ml melk en de kruidcake mix toe. Meng het geheel tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over een cake vorm (of in een tulband vorm). Plaats de kruidcake in het midden van de voorverwarmde oven en bak af...
Peak's
Speculaas & Kruidnoten Mix
Glutenvrije speculaas en kruidnoten mix. Bereiding kruidnoten: Verwarm de oven 10 minuten voor op 170 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Doe de mix in een kom en voeg 100g roomboter of margarine en 1 ei (vervanger) toe. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Draai van het deeg kleine gelijkmatige bolletjes. Leg de bolletjes met een...