Brood
Schnitzer
Baguette Rustic
Glutenvrij, zacht stokbrood met lijnzaad (2 stuks). Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 10 minuten opbakken.
Schnitzer
Panini Classic
Glutenvrije panini classic keizerbroodjes. Tip: Het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden ca. 10 min opbakken of halveren en toasten.
Schnitzer
Super Panini Rustic
Glutenvrije panini's voor alledaags gebruik. Twee royale broodjes in een 2-pack verpakking. De broodjes zijn extra knapperig dankzij de speciale korst, bestrooid met maisgriesmeel. Direct klaar voor consumptie. Lekkere tip voor nog meer smaak: de uitgepakte broodjes in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende ongeveer 10 min. opbakken of halveren en 2 min. toasten.
Schnitzer
Panini Haver
Glutenvrije haverbroodjes. Begin de dag actief met deze haverbroodjes van Schnitzer.
Schnitzer
Panini Grainy
Glutenvrije maisbroodjes (3 stuks) met oliezaden om te bakken of te roasten.
Schnitzer
Gierstbrood
Glutenvrij gierstbrood.
Schnitzer
Baguette Classic
Glutenvrij, zacht stokbrood (2 stuks). Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 10 minuten opbakken.
Schnitzer
Baguette Grainy
Glutenvrij meerzaden stokbrood (2 stuks). Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 10 minuten opbakken.
Schnitzer
Sesambrood
Glutenvrij sesambrood.
Schnitzer
Focaccia
Glutenvrije focaccia broodjes (2 stuks). Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 10 minuten opbakken of halveren en toasten.
Schnitzer
Boekweitbrood
Glutenvrij boekweitbrood.
Schnitzer
Meergranenbrood
Glutenvrij brood met zaden. Het Grain Mix Bread overtuigt door waardevolle zaden en een bijzonder milde smaak.
Schnitzer
Baguettini Classic
Glutenvrije broodjes om af te bakken. Lekkere tip: het brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 10 minuten opbakken of halveren en toasten.
Schnitzer
Hamburger Broodjes
Glutenvrije hamburgerbroodjes. Lekkere tip: het brood in een voorverwarmde oven op 180 graden ca. 10 minuten opbakken of halveren en toasten.
Schnitzer
Ciabatta Tomaat
Zacht glutenvrij brood met de mediterrane smaak van volle tomatenpuree en zongedroogde tomaten.
Schnitzer
Ciabatta Olijf
Zacht glutenvrij brood met de smaak van olijven.
Schnitzer
Baguettini Rustic
Glutenvrije vezelrijke broodjes. Direct klaar om te eten, maar ook lekker om af te bakken in de oven.
Schnitzer
Brood Classic Gesneden
Glutenvrij gesneden brood. Direct klaar voor consumptie. Tip: voor een knapperige korst, doe de uitgepakte broodjes 2 minuten in de broodrooster.
Schnitzer
Brood Rustic Gesneden
Glutenvrij gesneden brood. Direct klaar voor consumptie. Tip: voor een knapperige korst, doe de uitgepakte broodjes 2 minuten in de broodrooster.
Schnitzer
Brood Grainy Gesneden
Glutenvrij gesneden brood. Direct klaar voor consumptie. Tip: voor een knapperige korst, doe de uitgepakte broodjes 2 minuten in de broodrooster.
Schnitzer
Bread Less
Glutenvrij broodalternatief. Bread Less is een brood volledig zonder bloem en gist, het perfecte broodalternatief. Rijk aan zaden en havervlokken.
Schnitzer
Haverbrood Gesneden
Glutenvrij gesneden haverbrood. Dit haverbrood is een bron van vezels. Tip: toast het brood voor een meer intense smaak.
Schnitzer
Amaranth Zuurdesem
Glutenvrij, zacht brood met een nootachtige smaak van amaranth en sesam. Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 15 minuten opbakken of aparte sneden brood eerst toasten.
Schnitzer
Chia Quinoa Zuurdesem
Glutenvrij chiabrood met quinoavolkorenmeel. Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 15 minuten opbakken of aparte sneden brood eerst toasten.