Stokbrood
Alnavit
Baguette
Glutenvrij stokbrood. Alsof het vers van de bakker komt: Het glutenvrije stokbrood van Alnavit is knapperig van buiten en luchtig van binnen. Dankzij het natuurlijke zuurdesem van rijstmeel heeft het een onmiskenbare smaak en is het bijzonder lekker als het kort wordt gebakken in de oven of in de broodrooster - heerlijk voor bij de barbecue, bij je favoriete soep of als je onderweg bent.
Schnitzer
Baguette Rustic
Glutenvrij, zacht stokbrood met lijnzaad (2 stuks). Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 10 minuten opbakken.
Schnitzer
Baguette Classic
Glutenvrij, zacht stokbrood (2 stuks). Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 10 minuten opbakken.
Schnitzer
Baguette Grainy
Glutenvrij meerzaden stokbrood (2 stuks). Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 10 minuten opbakken.
Schnitzer
Ciabatta Tomaat
Zacht glutenvrij brood met de mediterrane smaak van volle tomatenpuree en zongedroogde tomaten.
Schnitzer
Ciabatta Olijf
Zacht glutenvrij brood met de smaak van olijven.
Schnitzer
Baguettini Rustic
Glutenvrije vezelrijke broodjes. Direct klaar om te eten, maar ook lekker om af te bakken in de oven.