Brood
Happy Bakers
Wit Brood
Glutenvrij wit brood. Voor afbakken folie en zakjes verwijderen. Gedurende 10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210°C. Laat het brood na het opwarmen even afkoelen, dat maakt het snijden een stuk makkelijker! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Rozijnen Brood
Glutenvrij rozijnen brood. Voor afbakken folie en zakjes verwijderen. Gedurende 10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210°C. Laat het brood na het opwarmen even afkoelen, dat maakt het snijden een stuk makkelijker! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Vegan Worstenbroodjes
Glutenvrije vegan worstenbroodjes. Even opwarmen in de oven of magnetron en je hebt een heerlijk gevuld worstenbroodje. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Afbak Stokbrood Wit
2 stuks glutenvrij stokbrood. Smaakt zoals een stokbrood hoort te smaken, gewoon lekker! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken. Afbakinstructie: gedurende 10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210 graden.
Happy Bakers
Meerzaden Bollen Donker
Glutenvrije bronzen meerzaden bollen. Voor het bakken van deze broodjes de folie, het zakje en het bakje verwijderen. Bak de broodjes gedurende 5-7 minuten in een voorverwarmde oven op 210 graden. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Rozijnenbollen
Glutenvrije rozijnen bollen. Voor het bakken van deze broodjes de folie, de zakjes en het bakje verwijderen. Bak de broodjes gedurende 5-7 minuten in een voorverwarmde oven op 210 graden. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Afbak Stokbrood Meerzaden
Glutenvrij meerzaden stokbrood. Voor afbakken folie en zakjes verwijderen. Gedurende 7-10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210 graden celcius. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-2 weken.
3Pauly
Teff Volkorenbrood
Glutenvrij gesneden brood met teff.
Happy Bakers
Mexicaanse Vegan Worstenbroodjes
Glutenvrije vegan worstenbroodjes. Even opwarmen in de oven of magnetron en je hebt een heerlijk gevuld worstenbroodje. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Witte Bollen
Glutenvrije witte bollen. Voor het bakken van deze broodjes de folie, het zakje en het bakje verwijderen. Bak de broodjes gedurende 5-7 minuten in een voorverwarmde oven op 210 graden. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.