Brood
Happy Bakers
Mexicaanse Vegan Worstenbroodjes
Glutenvrije vegan worstenbroodjes. Even opwarmen in de oven of magnetron en je hebt een heerlijk gevuld worstenbroodje. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Céréal
Volkorenbrood
Glutenvrij volkorenbrood. Lekker om mee te lunchen of ontbijten.
Happy Bakers
Wit Brood
Glutenvrij wit brood. Voor afbakken folie en zakjes verwijderen. Gedurende 10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210°C. Laat het brood na het opwarmen even afkoelen, dat maakt het snijden een stuk makkelijker! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Rozijnen Brood
Glutenvrij rozijnen brood. Voor afbakken folie en zakjes verwijderen. Gedurende 10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210°C. Laat het brood na het opwarmen even afkoelen, dat maakt het snijden een stuk makkelijker! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Vegan Worstenbroodjes (T.H.T. 15-5-24)
Glutenvrije vegan worstenbroodjes. Even opwarmen in de oven of magnetron en je hebt een heerlijk gevuld worstenbroodje. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Afbak Stokbrood Wit
2 stuks glutenvrij stokbrood. Smaakt zoals een stokbrood hoort te smaken, gewoon lekker! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken. Afbakinstructie: gedurende 10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210 graden.
Happy Bakers
Witte Bollen
Glutenvrije witte bollen. Voor het bakken van deze broodjes de folie, het zakje en het bakje verwijderen. Bak de broodjes gedurende 5-7 minuten in een voorverwarmde oven op 210 graden. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Witte Bollen (T.H.T. 17-5-24)
Glutenvrije witte bollen. Voor het bakken van deze broodjes de folie, het zakje en het bakje verwijderen. Bak de broodjes gedurende 5-7 minuten in een voorverwarmde oven op 210 graden. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Céréal
Meergranenbrood
Glutenvrij meergranenbrood. Met dit heerlijke, zachte Meergranenbrood van Céréal, zónder gluten en lactose, kun je lekker zorgeloos genieten tijdens het ontbijt of de lunch.
Céréal
Toastbrood
Glutenvrij toastbrood (14 sneetjes).