Brood
Proceli
Croissants
Glutenvrije voorgebakken croissants. Oven voorverwarmen op 200°C en vervolgens 12 minuten laten bakken.
Happy Bakers
Mexicaanse Vegan Worstenbroodjes
Glutenvrije vegan worstenbroodjes. Even opwarmen in de oven of magnetron en je hebt een heerlijk gevuld worstenbroodje.
Happy Bakers
Wit Brood
Glutenvrij wit brood. Voor afbakken folie en zakjes verwijderen. Gedurende 10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210°C. Laat het brood na het opwarmen even afkoelen, dat maakt het snijden een stuk makkelijker! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Rozijnen Brood
Glutenvrij rozijnen brood. Voor afbakken folie en zakjes verwijderen. Gedurende 10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210°C. Laat het brood na het opwarmen even afkoelen, dat maakt het snijden een stuk makkelijker! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Vegan Worstenbroodjes
Glutenvrije vegan worstenbroodjes. Even opwarmen in de oven of magnetron en je hebt een heerlijk gevuld worstenbroodje.
Happy Bakers
Afbak Stokbrood Wit
2 stuks glutenvrij stokbrood. Smaakt zoals een stokbrood hoort te smaken, gewoon lekker! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken. Afbakinstructie: gedurende 10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210 graden.
Happy Bakers
Witte Bollen
Glutenvrije witte bollen. Voor het bakken van deze broodjes de folie, het zakje en het bakje verwijderen. Bak de broodjes gedurende 5-7 minuten in een voorverwarmde oven op 210 graden. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Meerzaden Bollen Donker
Glutenvrije bronzen meerzaden bollen. Voor het bakken van deze broodjes de folie, het zakje en het bakje verwijderen. Bak de broodjes gedurende 5-7 minuten in een voorverwarmde oven op 210 graden. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Rozijnenbollen
Glutenvrije rozijnen bollen. Voor het bakken van deze broodjes de folie, de zakjes en het bakje verwijderen. Bak de broodjes gedurende 5-7 minuten in een voorverwarmde oven op 210 graden. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Proceli
Wit Brood (Classic)
Glutenvrij brood in sneetjes. Heerlijk extra mals en lekker gesneden brood tot de laatste snee. Ideaal voor het maken van elk type sandwich. Rijk aan vezels.