Brood
Bezgluten
Mini Baguettes
Glutenvrije mini baguettes zonder toegevoegde suikers. Tip: verwarm de mini baguettes 5 minuten op 200 graden.
Bezgluten
Mini Baguettes Meergranen
Glutenvrije mini baguettes meergranen zonder toegevoegde suikers. Tip: verwarm de broodjes 5 minuten in de oven op 200 graden.
Alnavit
Meerzaden Broodjes
Glutenvrije meerzaden broodjes. Deze meerzaden broodjes om te bakken zijn de perfecte broodjes voor het weekendontbijt. Met sesam en lijnzaad zijn ze bijzonder gezond en lekker. Door de korte baktijd zijn de glutenvrije broodjes heerlijk knapperig, terwijl het natuurlijke zuurdesem ervoor zorgt dat de broodjes van binnen heerlijk luchtig blijven. In de praktische dubbelverpakking zijn ze ideaal om...
Alnavit
Meerzaden Brood
Glutenvrij meerzaden brood zonder gist. Een smeuïg brood zonder bloem en gist. Dit glutenvrije en veganistische zadenbrood van Alnavit is een bron van eiwitten met zijn waardevolle biologische ingrediënten zoals hele havervlokken, lijnzaad, pompoenpitten en gierst. De voorgesneden sneetjes zijn een geweldige basis voor de avondmaaltijd, na het sporten of een vezelrijke start van de dag. Kleine...
3Pauly
Gesneden Volkorenbrood
Glutenvrij gesneden volkorenbrood.
Alnavit
Chia Quinoa Brood
Glutenvrij chia quinoa brood. Het chia quinoa brood heeft een lichte nootachtige smaak en een hoog gehalte aan zaden zoals chiazaad, quinoa en pompoenpitten. De vezels en het magnesiumgehalte maken het brood ideaal voor iedereen die graag gezond eet.
Schnitzer
Baguette Rustic
Glutenvrij, zacht stokbrood met lijnzaad (2 stuks). Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 10 minuten opbakken.
Nutrifree
Meergranen Brood
Glutenvrij meergranen brood met 5 soorten granen. Het brood heeft een unieke smaak en een zachte textuur. De handige portieverpakking maakt het brood perfect om mee te nemen.
Céréal
Volkorenbrood
Glutenvrij volkorenbrood. Lekker om mee te lunchen of ontbijten.
Schnitzer
Baguette Grainy
Glutenvrij meerzaden stokbrood (2 stuks). Lekkere tip: het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende ca. 10 minuten opbakken.









