Bauckhof - Wunder Broodjes Mix Proteïne Terug
Allergie Informatie *
* Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Pindavrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
Beoordeling
Jim
15-02-2025
Gezonde broodjes
Zo klaar, lekker en gezond, voeg wat rozijntjes toe.
Arlette
17-06-2024
Lekker zacht
Heel handig en lekker
Arlette
07-06-2024
Heerlijk, goede smaak en zacht
Heel makkelijk
Angelique
13-03-2024
Heerlijke broodjes
Een traktatie deze heerlijke broodjes ! Makkelijk te maken. Stevig en vullend, maar niet droog. De smaak is echt verrukkelijk. Mijn favoriet !
Rob
06-02-2024
Lekker!
Makkelijk te maken, heerlijke zachte broodjes
Ilse
19-10-2023
Makkelijk en lekker
De broodjes worden heel smeuïg door de (lactosevrije) kwark die er zelf door heen moet doen. Ook de volgende dag waren ze niet droog. Makkelijk en snel te maken.
Omschrijving
6 reviews
Glutenvrije broodjesmix met extra proteïne. Goed voor maar liefst 8 broodjes.
Ingrediënten:
350 gram broodjesmix
Zelf toevoegen:
250 milliliter heet water
250 gram magere kwark
Standaard bereiding:
1. Verwarm de oven voor op de stand boven-onder hitte op 200 graden.
2. Meng de magere kwark met heet water totdat het één geheel is.
3. Voeg er vervolgens de 350 gram broodjesmix bij en laat het geheel voor 5 minuten rijzen.
4. Verdeel het deeg met vochtige handen in 8 gelijke stukken, rol er balletjes van en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de deegballen plat, zodat ze ongeveer 2 cm hoog zijn.
5. Zet de broodjes in de voorverwarmde oven op middelhoge stand.
6. Na 35 minuten baktijd uit de oven halen en goed laten afkoelen op een rooster.
Tips:
De broden zijn goed om in te vriezen.
Ingrediënten:
350 gram broodjesmix
Zelf toevoegen:
250 milliliter heet water
250 gram magere kwark
Standaard bereiding:
1. Verwarm de oven voor op de stand boven-onder hitte op 200 graden.
2. Meng de magere kwark met heet water totdat het één geheel is.
3. Voeg er vervolgens de 350 gram broodjesmix bij en laat het geheel voor 5 minuten rijzen.
4. Verdeel het deeg met vochtige handen in 8 gelijke stukken, rol er balletjes van en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk de deegballen plat, zodat ze ongeveer 2 cm hoog zijn.
5. Zet de broodjes in de voorverwarmde oven op middelhoge stand.
6. Na 35 minuten baktijd uit de oven halen en goed laten afkoelen op een rooster.
Tips:
De broden zijn goed om in te vriezen.
| Artikelnummer: | BAU042 |
| Merk: | Bauckhof |
| Inhoud: | 350 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Havervezels, volkoren havervlokken glutenvrij, sesam, gebroken lijnzaad, pompoenzaad, sojavlokken (7%), zonnebloempitten, psylliumvlokken, gepofte quinoa, chiazaden, zout, steenzout.
Kan sporen van pinda, mosterd, lupine en noten bevatten.
Kan sporen van pinda, mosterd, lupine en noten bevatten.
Voedingswaarde(per 100 gram)
| Energiewaarde | 1799 kj (432 kcal) |
| Eiwitten | 20 gr. |
| Koolhydratenwaarvan suikers | 27.6 gr. 1.2 gr. |
| Vettenwaarvan verzadigd | 23.4 gr. 3.4 gr. |
| Vezels | 16.7 gr. |
| Zout | 2.1 gr. |




