Bauckhof - Baguette Mix Haver Terug
Allergie Informatie *
* Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Suikervrij
Zonder Toegevoegd Suiker
Beoordeling
Omschrijving
Glutenvrije broodbak mix voor haver stokbrood.
Benodigdheden:
- 1 zakje droge gist
- 425 ml lauw water
- 2 el neutrale olie
- wat glutenvrij meel
Bereiding:
1. Meng de inhoud van het pakje, gist, lauw water en olie kort met een deeghaak tot een soepel deeg. Dek het deeg af en laat het 30 minuten rijzen op een warme plek.
2 Bestuif het werkvlak met glutenvrij meel. Verdeel het deeg in twee gelijke stukken en vorm er op het met bloem bestoven werkvlak twee baguettes van (ongeveer 35 cm lang). Leg vervolgens op een bakplaat bekleed met bakpapier.
3. Dek de stokbroden af en laat ze nog 30 minuten rijzen. Verwarm ondertussen de oven voor op 230°C (boven-/onderwarmte).
4. Snijd de stokbroden 3 x in de lengte licht in en 2 cm diep voor een mooie bakstreep. Bak ze vervolgens nog 40 minuten op gemiddelde hoogte.
bakken.
Tip: smaakt het best lauwwarm.
Benodigdheden:
- 1 zakje droge gist
- 425 ml lauw water
- 2 el neutrale olie
- wat glutenvrij meel
Bereiding:
1. Meng de inhoud van het pakje, gist, lauw water en olie kort met een deeghaak tot een soepel deeg. Dek het deeg af en laat het 30 minuten rijzen op een warme plek.
2 Bestuif het werkvlak met glutenvrij meel. Verdeel het deeg in twee gelijke stukken en vorm er op het met bloem bestoven werkvlak twee baguettes van (ongeveer 35 cm lang). Leg vervolgens op een bakplaat bekleed met bakpapier.
3. Dek de stokbroden af en laat ze nog 30 minuten rijzen. Verwarm ondertussen de oven voor op 230°C (boven-/onderwarmte).
4. Snijd de stokbroden 3 x in de lengte licht in en 2 cm diep voor een mooie bakstreep. Bak ze vervolgens nog 40 minuten op gemiddelde hoogte.
bakken.
Tip: smaakt het best lauwwarm.
| Artikelnummer: | BAU092 |
| Merk: | Bauckhof |
| Inhoud: | 400 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Maiszetmeel, glutenvrij havermeel (20%), volkoren gierstmeel, gemalen psylliumvezels, steenzout, boekweit-zuurdesem poeder (boekweitmeel).
Kan sporen bevatten van noten, soja, mosterd, lupine en sesam.
Kan sporen bevatten van noten, soja, mosterd, lupine en sesam.
Voedingswaarde(per 100 gram)
| Energiewaarde | 1432 kj (338 kcal) |
| Eiwitten | 2.7 gr. |
| Koolhydratenwaarvan suikers | 76 gr. 0.3 gr. |
| Vettenwaarvan verzadigd | 1.2 gr. 0.2 gr. |
| Vezels | 5.5 gr. |
| Zout | 2.0 gr. |




