Schar - Mix C Terug
Allergie Informatie
Beoordeling
Leonneke
11-03-2023
Super bloem
Ik ben fan van Schär en deze bloemmix is perfect voor koekjes en taarten bakken.
Mercedes
03-02-2023
Hele fijne mix
Goede en fijne mix. Gebruik het in allerlei baksels en ook mijn glutenvrije biscuit is met deze mix echt super lekker en luchtig geworden.
Barbara De Klerk
31-12-2022
Prima ook voor oliebollen!
Al jaren maak ik net recept miss glutenvrij heerlijke oliebollen met deze mix! ( maar wel meter opeten)
Nely Hasselt
20-09-2021
Prima om te bakken
Soms bij koekjes voor een steviger/brossere byte meng ik het met MEHL FARINE afhankelijk van het soort koekje.
Ted
12-07-2021
Geeft mooi en smakelijk bakresultaat
2 familieleden met coeliakie hebben er van genoten!
Als NIET coeliakiepatient vind ik de “gewone” appeltaart toch lekkerder,maar het is een goed alternatief.
Klasien de Jong
03-05-2021
Zo jammer dit
Was absoluut mijn favo bakmix, maar nu hebben ze er linzenmeel aan toe gevoegd. En nu is ie niet meer low FODMAP. Omdat ik op peulvruchten sterk reageer ben ik maar overgestapt op iets anders.
ana
21-04-2020
Ideaal voor spongecakes!
Ik gebruik hem voor spongecakes met fruit and deze zijn altijd lekker!
A
15-12-2019
De eerste mix waarmee ik bijna hetzelfde resultaat krijg als met glutenvol meel!
Al verschillende dingen geprobeerd met dit meel, koffiebroodjes, poffert, nieuwjaarsrolletjes. Tot nu toe erg tevreden over het resultaat! Ik hoef mn oude recepten bijna niet aan te passen om een goed en lekker resultaat te krijgen.
hanny
07-10-2018
altijd in voorraad hebben
fijn om mee te bakken
Hanny
04-05-2017
Ideaal voor cake en koekjes
Ik gebruik deze mix voor bijna alle koek/cake en taartbodems heerlijk, iedereen eet er lekker van en blijft dagen vers.
Pien
04-01-2017
Home made cookies & cakes
Met Schar mix C maken wij heerlijke koekjes en taarten waar ook ik van kan smikkelen.
Linda
08-04-2016
Ideaal voor een luchtige biscuitdeeg
Deze mix gebruik ik vooral om een basis te maken voor mijn slagroomtaart, iedereen in onze familie kan de taart niet onderscheiden van een slagroomtaart van de bakker! Hij blijft dagen vers. Ook gebruik ik hem voor een appeltaart of voor het bakken van koekjes.
Omschrijving
12 reviews
Recept voor Zanddeegkoekjes:
Ingrediënten (alle ingrediënten moeten koud zijn):
250 g Schär Mix C, 75g poedersuiker, 80g boter of margarine, 1 ei, 8g bakpoeder, 20ml water, geraspte schil van een onbespoten citroen.
Bereiding:
Vorm van het meel op een werkvlak een bergje en maak in het midden een kuiltje. Doe hier de suiker, ei, water, boter, citroenrasp en het bakpoeder in. Kneed de ingrediënten snel tot een deeg. Laat dit minstens een uur in de koelkast staan alvorens verder te gaan. Rol het deeg op een met bloem bestrooid oppervlak uit en steek er koekjes uit. Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in een voorverwarmde oven op 180° in ongeveer 10 minuten goudbruin. Dit basisrecept voor zanddeeg is ook heel geschikt voor het maken van vlaai.
Recept voor Cake:
Ingrediënten:
220 g Schär Mix C, 150g suiker, 125g boter of margarine, 3 eieren, 8g bakpoeder, 125ml melk.
Bereiding:
Klop de boter tot deze schuimig is, voeg de helft van de suiker toe en meng alles in ongeveer 2 minuten tot een homogene massa. Voeg eigelen, meel, bakpoeder en melk toe en meng dit goed door elkaar. Klop in een vetvrije kom de eiwitten en de overgebleven suiker tot stevig schuim en schep dit door het meelmengsel. Schep de massa in een beboterde en met bloem bestoven springvorm. Bak de cake in een voorverwarmde oven op 180°C in ongeveer 50 minuten gaar. Garneer de cake naar wens met vanillecreme, jam of vers fruit. Voeg voor een chocoladecake 2 eetlepels cacaopoeder toe aan het beslag.
Artikelnummer: | DSC003 |
Merk: | Schar |
Inhoud: | 1000 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Kan sporen van soja bevatten.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1474 kj (347 kcal) |
Eiwitten | 3.6 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 82.0 gr. 0.2 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 0.2 gr. 0.0 gr. |
Vezels | 2.5 gr. |
Zout | 0.01 gr. |