Schar - Crumble Cake Mix Terug
Allergie Informatie
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Beoordeling
Salima
11-03-2023
Lukt goed
Zelf heb ik het als goed ervaren. Maar heb het recept niet helemaal gevolgd.
Heerlijk kan ik ook eindelijk als er bezoek is (of ik ben op bezoek) een stukje appeltaart eten..
Miss Jet
30-11-2022
Gortdroog
Enorme tegenvaller. Bij het bereiden was het deeg plakkerig, na het bakken was de koek echt enorm droog. Alsof je een hap meel neemt, ipv taart. De appelvulling kon dit zelfs niet compenseren. In het recept staat dat je 2 appels toe moet voegen, dit is echt te weinig. 4-6 appels kan zeker!
Volgens het recept hoef je geen suiker toe te voegen. Dit mis ik in het eindproduct wel.
Kortom: als je het product bereid zoals aangegeven op de verpakking is het eindproduct niet te eten.
Fleur
01-11-2022
Zanderig en smakeloos
Wij vonden dit een enorme tegenvaller helaas. Het deeg was erg zanderig en smakeloos.
Omschrijving
Glutenvrije crumble cake mix.
Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Giet de bakmix in een kom.
3. Voeg eieren, in stukjes gesneden boter en vanille-extract toe. Kneed het deeg met de hand tot een kruimelig deeg.
4. Verdeel een deel van het deeg (ongeveer 2/3) over een met bakpapier beklede springvorm en druk aan tot een bodem van ongeveer 0.5 cm. Vorm ook een rand van ongeveer 2 cm hoog.
5. Verdeel de appels gelijkmatig, zodat ze de bodem van de taart volledig bedekken. Verkruimel het resterende deeg (ongeveer 1/3) gelijkmatig over de taart om de crumble te vormen.
6. Bak ongeveer 50 minuten onderin de oven tot de crumble goudbruin is.
7. Haal de kruimeltaart uit de oven en wacht tot hij is afgekoeld.
Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Giet de bakmix in een kom.
3. Voeg eieren, in stukjes gesneden boter en vanille-extract toe. Kneed het deeg met de hand tot een kruimelig deeg.
4. Verdeel een deel van het deeg (ongeveer 2/3) over een met bakpapier beklede springvorm en druk aan tot een bodem van ongeveer 0.5 cm. Vorm ook een rand van ongeveer 2 cm hoog.
5. Verdeel de appels gelijkmatig, zodat ze de bodem van de taart volledig bedekken. Verkruimel het resterende deeg (ongeveer 1/3) gelijkmatig over de taart om de crumble te vormen.
6. Bak ongeveer 50 minuten onderin de oven tot de crumble goudbruin is.
7. Haal de kruimeltaart uit de oven en wacht tot hij is afgekoeld.
Artikelnummer: | DSC348 |
Merk: | Schar |
Inhoud: | 450 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Maiszetmeel, maismeel, ruwe rietsuiker, rijstmeel, volkoren rijstmeel, rijsmiddelen (monokaliumtartraat, natriumbicarbonaat), quinoameel, gemodificeerd tapiocazetmeel.
Kan sporen van soja bevatten.
Kan sporen van soja bevatten.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1526 kj (360 kcal) |
Eiwitten | 5.9 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 81 gr. 16 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 0.8 gr. 0.4 gr. |
Vezels | 2.3 gr. |
Zout | 0.23 gr. |