Poensgen - Broodmix Wit 5 kilo Terug
Allergie Informatie
Glutenvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Maisvrij
Selderijvrij
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Beoordeling
Willy
30-06-2021
Goed service en snelle aflevering
Ik raad iedereen aan hier krijgt je echt goed service en wordt je bestelling snel gehandeld
Peggy
26-03-2020
middelmatig broojes
De instructies op de zak over de hoeveelheid gist zitten er ver naast, tenzij je een ballon vol lucht wil bekomen...
Omschrijving
2 reviews
Glutenvrije witte broodmix. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie.
Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g:
500g meelmix, een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist, 450-500ml koud water.
Bereiding broodbakmachine:
Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. De machine op het juiste bakprogramma instellen, inschakelen en vervolgens de meelmix langzaam toevoegen. Keuze van het backprogramma: standardprogramma van circa 3 uur.
Bereiding oven:
Twee zakjes droge gist of 50 g verse gist in 450-500ml koud water in een mengvorm oplossen. De meelmix toevoegen en met een houten spatel of mixer gedurende 2-3 minuten kneden. Het deeg in een ingevette bakvorm van circa 1000ml gieten en met een vochtige keukendoek of met folie afdekken. Het deeg circa 90 minuten laten rijzen. Na het rijzen het deeg met water of koffiemelk bestrijken. Een hetelucht oven op 180°C voorverwarmen, een oven met boven en/of onderverwarming op 200°C voorverwarmen. (De keukendoek of folie van de bakvorm verwijderen en het brood in circa 40 minuten afbakken.)
Aanbeveling: het verse brood invriezen en bij behoefte langzaam ontdooien.
Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g:
500g meelmix, een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist, 450-500ml koud water.
Bereiding broodbakmachine:
Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. De machine op het juiste bakprogramma instellen, inschakelen en vervolgens de meelmix langzaam toevoegen. Keuze van het backprogramma: standardprogramma van circa 3 uur.
Bereiding oven:
Twee zakjes droge gist of 50 g verse gist in 450-500ml koud water in een mengvorm oplossen. De meelmix toevoegen en met een houten spatel of mixer gedurende 2-3 minuten kneden. Het deeg in een ingevette bakvorm van circa 1000ml gieten en met een vochtige keukendoek of met folie afdekken. Het deeg circa 90 minuten laten rijzen. Na het rijzen het deeg met water of koffiemelk bestrijken. Een hetelucht oven op 180°C voorverwarmen, een oven met boven en/of onderverwarming op 200°C voorverwarmen. (De keukendoek of folie van de bakvorm verwijderen en het brood in circa 40 minuten afbakken.)
Aanbeveling: het verse brood invriezen en bij behoefte langzaam ontdooien.
Artikelnummer: | PSG020 |
Merk: | Poensgen |
Gewicht: | 5.000 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Glutenvrije tarwezetmeel, verdikkingsmiddel (guarbloem), taptemelkpoeder, dextrose, zout, suiker, lupinebloem.
In productie ook eieren en soja verwerkt.
In productie ook eieren en soja verwerkt.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1419 kj (339 kcal) |
Eiwitten | 1.3 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 81.8 gr. 4.7 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 0.2 gr. 0.1 gr. |
Zout | 1.8 gr. |