Peak's - Broodmix Wit 5 kilo Terug
Allergie Informatie
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Suikervrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Beoordeling
Aart
08-11-2021
Snel droog en flauw
Net als bij veel andere mixen, is dit brood snel droog en valt het snel uit elkaar. Korrelige structuur.
Hooguit voor een tosti geschikt.
Stephanie
13-01-2020
Super mix!
Goede mix waar je vanalles mee kunt maken. Ik heb er zelfs een gistdeegje van kunnen maken voor een vlaaibodem. Heerlijk!!
Rick
19-06-2018
Niet snel droog
Deze broodmix rijst niet echt goed, maar het brood dat van deze mix wordt gemaakt wordt niet snel droog! Met andere mixen was het brood de volgende dag al kurk droog.
Omschrijving
Glutenvrije witte broodmix.
Bereiding in de oven:
Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe:
- 450g mix
- 30g margarine
- 1 ei
- 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe.
Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden.
TIP: Voor eivrij recept gebruik een eivervanger.
Bereiding broodbakmachine:
Doe 350ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe:
- 450g mix
- 30g margarine
- 1 ei
- 15g verse gist of 7g gedroogde gist
Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine!
TIP: Voor eivrij recept gebruik een eivervanger.
Bereiding in de oven:
Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe:
- 450g mix
- 30g margarine
- 1 ei
- 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe.
Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden.
TIP: Voor eivrij recept gebruik een eivervanger.
Bereiding broodbakmachine:
Doe 350ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe:
- 450g mix
- 30g margarine
- 1 ei
- 15g verse gist of 7g gedroogde gist
Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine!
TIP: Voor eivrij recept gebruik een eivervanger.
Artikelnummer: | PKS073 |
Merk: | Peak's |
Inhoud: | 5 kilo |
Bestellen
Ingrediënten
Maiszetmeel, rijstmeel, sojameel, verdikkingsmiddel (E415), zout.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1477 kj (349 kcal) |
Eiwitten | 5.9 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 73.0 gr. 1.01 gr. |
Vettenwaarvan verzadigdwaarvan enkelvoudig onverzadigdwaarvan meervoudig onverzadigd | 2.9 gr. 0.67 gr. 0.67 gr. 1.44 gr. |
Vezels | 3.6 gr. |
Zout | 0.65 gr. |