Overige producten
Lindroos
Premium Psyllium
Psyllium vervangt gluten bij het bakken en is niet zichtbaar in het eindresultaat. Psyllium bevat 85% voedingsvezels, een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse voeding. Met premium psyllium bent u verzekert van de best mogelijke bakresultaten. Hoge kwaliteit psyllium Vervangt gluten bij het bakken Sappiger, luchtiger en lekkerder Bindt vloeistof aan het deeg Psylliumvezels in poedervorm...
Lindroos
Fibrex Suikerbietvezels
Suikerbietvezel is een voedingsvezel die van nature vrij is van gluten en een goed vermogen heeft om vloeistof op te nemen, wat gunstig is bij glutenvrij bakken. U kunt suikerbietvezel toevoegen aan bestaande recepten volgens de volgende regel: Voeg voor elke 450 gram bloem in het recept 3 eetlepels suikerbietenvezel + 1 dl water toe. Bak beter en lekkerder glutenvrij brood:...
Lindroos
SoftBake Broodverbeteraar
Glutenvrije bakken zoals je nog nooit hebt meegemaakt. SoftBake voegt volume en een zachte textuur toe aan uw glutenvrije brood en is tegelijkertijd volledig onzichtbaar en geurloos. Gebruik samen met gist en psyllium voor optimale resultaten. SoftBake bevat 93% voedingsvezels en verhoogt zo het vezelgehalte in uw baksels. SoftBake in bestaande recepten: Bereken het totale gewicht van alle...
Bio Vegan
Vegan Omelet Vervanger
Dit 100% plantaardige alternatief is ontwikkeld op basis van kikkererwtenmeel. Het biedt waardevolle eiwitten en is van nature biologisch, veganistisch en glutenvrij. Deze omeletvervanger is snel en eenvoudig te mengen met water, vervolgens bak je het in de pan en kan je het met groenten aanvullen. Bereiding: 1. Verwarm een gecoate koekenpan goed voor met ongeveer 1 theelepel olie op...
Bio Vegan
Vegan Roerei Vervanger
Deze vegan vervanger voor een roerei is ontwikkeld op basis van kikkererwtenmeel en is biologisch, vegan en glutenvrij. Je mengt het met water en bakt het in de pan. Je kunt het vervolgens verfijnen met groenten en kruiden. Ook geschikt voor gerechten als gebakken bami of rijst, gratins of hartige muffins.
Bio Vegan
Panna Cotta Mango
Deze glutenvrije mix voor panna cotta is een exotisch dessert, dat gemakkelijk te bereiden is met kokosmelk. De romige consistentie in combinatie met de fijne smaak van mango zorgt voor een buitengewone smaakbeleving. De perfecte zoete manier om af te koelen op warme zomerdagen en een snel dessert voor momenten samen met familie en vrienden op gezellige dagen het hele jaar door! Benodigheden...
Dr. Oetker
Springvorm 24 cm
De ronde springvorm van Dr Oetker heeft een uitstekende thermische geleidbaarheid waardoor je bereidingen een prachtige gouden kleur krijgen. Tevens gemakkelijk te reinigen! Een advies: beboter de vorm voordat je het beslag uitgiet en wacht 10 minuten voordat je de taart uit de vorm haalt.
Dr. Oetker
Siliconen Mal 6 Mini Tulbandjes
Siliconen mal voor mini tulbanden. Geschikt om mee te bakken in de oven tot 230 graden. Antikleef eigenschappen en geschikt voor alle types deeg, ijs en desserts.
T Sac
Theefilters Maat 2
Glutenvrije theefilters. Te gebruiken in theepotten met een inhoud van vier kopjes. Zonder houder te gebruiken. Deze theefilters zijn maat 2.
Dr. Oetker
Bakvorm Lam
Met deze bakvorm maak je snel en eenvoudig een mooie creatie voor Pasen. De gehele bakvorm bestaat uit plaatstaal en heeft een goede anti-aanbaklaag. De afmetingen van deze bakvorm zijn 27,5 x 145 x 6,m5 cm.