Overige producten
Mattisson
Beetroot Latte - Gember Cacao Biologisch
Bietenpoeder en Cacao zijn de basis van deze latte. De latte heeft een heerlijke zachte smaak en is verrijkt met gember, kruidnagel en anijs. De toevoeging van Cacao geeft de latte een wat krachtigere smaak. Per beker: 2 theelepels (6 gram) poeder oplossen in warm water of (plantaardige)melk, voeg de resterende warme vloeistof toe. Om de latte extra romig te maken kan deze ook in blender gemengd...
If You Care
Cupcake Vormpjes
De Baking Cups van If You Care zijn gemaakt van ongebleekt, volledig chloorvrij en vetvrij papier. Ze zijn perfect voor zoete en hartige gebakken producten. Je muffins, cupcakes, mini-quiches en andere recepten blijven niet plakken. Deze cups zijn geschikt voor de standaard muffin- en cupcakevormen.
If You Care
Papieren Sandwichzakjes
De zakjes zijn van nature vetbestendig, en niet behandeld met petrolium of een of andere wax. Net als de andere papieren producten van If You Care zijn deze zakjes 100% chloor-vrij, en dat betekent ook dat er geen chloor is terecht gekomen in onze meren, rivieren of andere wateren. Perfect geschikt voor glutenvrije snacks, koekjes, muffins, noten, chips, friet, boterhammen, etc
If You Care
Bakpapier
Is het tijd om te bakken? Kies dan eens voor het bakpapier van If You Care, want één ding is zeker; they care! Ze hebben bakpapier ontwikkeld dat niet alleen om de samenstelling anders is dan regulier bakpapier, het is volledig composteerbaar en mag daarom bij het GFT-afval. Het bevat geen fluor (waardoor het ook vrij is van de bekende stof PFAS), de coating is namelijk van natuurlijke...
Terrasana
Kombu Biologisch 50 gram
Glutenvrije kombu. Dit is de allereerste biologisch gecertificeerde kombu in Japan. Kombu is zeewier dat je met rijst of bonen meekookt, zodat het gerecht extra (umami) smaak krijgt. Ook kun je er, in combinatie met shiitake, goede dashi (basisbouillon) van trekken. Deze kombu wordt geoogst op het noordelijke eiland Hokkaido in Japan. Door het koude klimaat is dit dé plek om kombu te laten...
Terrasana
Hiziki 50 gram
Hiziki is een zeewier met een zwarte kleur en een lekkere, iets stevige bite. Hiziki groeit in het water op 1 tot 2 meter diep op rotsachtige bodems. Hiziki wordt zorgvuldig met de hand geoogst en in de zon gedroogd. Hiziki is heerlijk als glutenvrij bijgerecht of door een salade en wordt extra lekker als je shoyu en mirin toevoegt.
Terrasana
Kombu 100 gram
Door kombu met je glutenvrije gerecht mee te koken, kun je rijst en bonen extra smaak geven. Japanners gebruiken kombu op dezelfde manier als de meeste Europeanen een laurierblaadje gebruiken. Kombu komt van het noordelijke eiland Hokkaido, wat door het koude klimaat dé plek is voor het groeien van kombu. In kombu zit van nature veel jodium (232,7 mg per 100 g). Hoewel dit op zich een goede stof...
Terrasana
Hiziki 100 gram
Hiziki is een zeewier met een zwarte kleur en een lekkere, iets stevige bite. Hiziki groeit in het water op 1 tot 2 meter diep op rotsachtige bodems. Hiziki wordt zorgvuldig met de hand geoogst en in de zon gedroogd. Hiziki is heerlijk als glutenvrij bijgerecht of door een salade en wordt extra lekker als je shoyu en mirin toevoegt.
Terrasana
Kombu 50 gram
Door kombu met je glutenvrije gerecht mee te koken, kun je rijst en bonen extra smaak geven. Japanners gebruiken kombu op dezelfde manier als de meeste Europeanen een laurierblaadje gebruiken. Kombu komt van het noordelijke eiland Hokkaido, wat door het koude klimaat dé plek is voor het groeien van kombu. In kombu zit van nature veel jodium (232,7 mg per 100 g). Hoewel dit op zich een goede stof...
Terrasana
Wakame 100 gram
Glutenvrije wakame. Wakame voelt iets glad aan en is tegelijkertijd groenteachtig knapperig. Deze in Japan veelgebruikte zeewier is lekker in combinatie met zure ingrediënten, bijvoorbeeld gepekelde komkommer of citroen. In Japan wordt wakame het meest gebruikt in soepen en salades. Het groeit in het wild in het superschone Ise-Shima gebied in Japan en wordt met de hand geoogst.









