Mattisson - Rauwe Cacao Bonen Biologisch 450 gram Terug
Allergie Informatie
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Suikervrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Beoordeling
Omschrijving
Glutenvrije biologische cacaobonen komen uit Peru en zijn ongebrand. Door de schil van de cacaobonen te breken komt deze los en komen de cacao nibs vrij. Deze zijn onder andere te gebruiken in shakes en voor het maken van bonbons, repen en cakes.
Cacao is een krachtige antioxidant en draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade.
De cacaobonen voor gebruik breken. Door erin te knijpen of de punt van een klein mesje erin te zetten komt de schil los, deze is niet voor consumptie geschikt, de binnenkant de zogenaamde cacaonibs wel. Deze zijn te gebruiken in shakes, smoothie en voor het maken van bonbons en cake.
Cacao is een krachtige antioxidant en draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade.
De cacaobonen voor gebruik breken. Door erin te knijpen of de punt van een klein mesje erin te zetten komt de schil los, deze is niet voor consumptie geschikt, de binnenkant de zogenaamde cacaonibs wel. Deze zijn te gebruiken in shakes, smoothie en voor het maken van bonbons en cake.
Artikelnummer: | MAT138 |
Merk: | Mattisson |
Inhoud: | 450 gram |

Bestellen
Ingrediënten
Cacao bonen biologisch (100%).
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 2392 kj (578 kcal) |
Eiwitten | 13.0 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 18.2 gr. 1.0 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 50.3 gr. 34.2 gr. |
Vezels | 13.4 gr. |
Zout | 0.06 gr. |