Glutenvrije producten van Ma Vie Sans Gluten
Ma Vie Sans Gluten
Boekweit Fusilli
Glutenvrije fusilli van boekweit. Deze glutenvrije pasta heeft een donkere kleur en een uitgesproken smaak die typerend is voor boekweit. Gebruikstips: In een grote hoeveelheid gezouten kokend water ongeveer 9 minuten koken. Warm consumeren met een scheutje olijfolie, een klontje boter of een saus naar keuze.
Ma Vie Sans Gluten
Rijstcrackers Sweet Chili
Glutenvrije rijstcrackers sweet chili. Lekker als snel tussendoortje.
Ma Vie Sans Gluten
Rijstcrackers Met Olijfolie
Glutenvrije rijstcrackers met olijfolie. Lekker als snel tussendoortje.
Ma Vie Sans Gluten
Rijstcrackers Rozemarijn
Glutenvrije rijstcrackers met rozemarijn. Lekker als snel tussendoortje.
Ma Vie Sans Gluten
Groentebouillon
Glutenvrije groentebouillon in blokjes. Zowel te gebruiken voor het maken van bouillon als culinair hulpmiddel om het kookwater van granen of pasta op smaak te brengen, om de smaak van uw gerechten in saus te versterken (groentestoofpotjes, etc.). 8 x 9 g of 4 liter bouillon Bereiding: los een blokje op in ½ liter kokend water. Zouten is niet nodig.
Ma Vie Sans Gluten
Groene Erwten Fusilli
Glutenvrije fusilli van groene erwten. 100% Peulvruchtpasta op je bord! Dankzij een uniek fabricageproces blijft de originele kleur van de peulvrucht behouden. Deze fusilli zijn een bron van plantaardige eiwitten die snel in gebruik zijn. Gebruikstips: In een grote hoeveelheid gezouten kokend water ongeveer 6 minuten koken. Het is aangeraden om niet te roeren.
Ma Vie Sans Gluten
Tagliatelle Volle Rijst
Glutenvrije tagliatelle op basis van volle rijst.
Ma Vie Sans Gluten
Rigatoni Meerganen
Glutenvrije meergranen rigatoni.
Ma Vie Sans Gluten
Penne Mini
Glutenvrije mini penne. Andes-mini-penne koken op de Noord-Italiaanse stijl: Kook ongeveer 9 minuten in een grote hoeveelheid gezouten kokend water. Warm consumeren met een scheutje olijfolie, een klontje boter of een saus naar keuze. Het is aangeraden om niet te roeren.
Ma Vie Sans Gluten
Gnocchi Napolitana
Glutenvrije rode linzen gnocchi met Napolitaanse saus. Deze heerlijke gnocchi, gemaakt van aardappelen en rode linzen, gekookt in een saus die rijk is aan tomaten en groenten, zijn snel te bereiden en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen! Gebruikstips: Meng het zakje goed voordat u het opent. Warm het op in de pan of dompel het gesloten zakje onder in kokend water.