Sauzen en smaakmakers
Mattisson
Berkensuiker Xylitol
Glutenvrije xylitol, berkensuiker is een natuurlijke zoetstof die zich als natuurlijke suikeralcohol in groente, fruit en de schors van o.a. de berkenboom bevindt. Mattisson Xylitol is gewonnen uit Europese berken en heeft ongeveer 70% van de zoetkracht van gewone suiker. Xylitol is een ideale vervanger van riet-, bietsuiker of andere zoetmiddelen. Geeft een heerlijke zoete smaak aan smoothies,...
Mattisson
Himalayan Keukenzout Grof Navulzak
Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van anti-klontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.
Mattisson
Keltisch Zeezout Zak 1 Kilo
Keltisch zeezout is een van de meest zuivere zoutsoorten op aarde en bevat nog mineralen en spoorelementen. Het ongeraffineerde zeezout wordt gewonnen uit zoutmoerassen op pure kleibodem. Door de interactie met het Atlantische zeewater en de zure kleibodem bevat dit zout zeer weinig natirum. Dit zout is zowel culinair als voor persoonlijke verzorging te gebruiken.
Mattisson
Keltisch Zeezout Grof 400 gram
Glutenvrije keltisch zeezout is afkomstig uit de Guerande, een streek in Bretagne. Het is ongewassen en ongeraffineerd, gewonnen uit de onderste laag en het meeste in contact geweest met het klei en heeft daardoor een laag NaCl-gehalte, een zachte smaak en een wat grijzige kleur en grove structuur. De Keltische zeezout is uitermate geschikt om tijdens de bereiding van voedingsmiddelen te...
Mattisson
Himalaya Zout Fijn Strooibus
Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van antiklontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.
Mattisson
Keltisch Zeezout Fleur de Sel
Glutenvrije Mattisson Keltisch zeezout is afkomstig uit de Guerande, een streek in Bretagne. Mattisson Absolute Celtic Sea Salt is ongewassen en ongeraffineerd. Mattisson Celtic Sea Salt Flower of Salt (Fleur de Sel) is op een speciale manier gewonnen. Fleur de sel wordt gewonnen uit vrijwel van zout verzadigd water. De winning vindt plaats in twee stappen. De eerste keer wint men alleen de...
Mattisson
Algen Mix
Glutenvrije algen mix. Deze gedroogde Dulse, Nori en Ulva algen vlokken zijn afkomstig uit Frankrijk en hebben van nature een heerlijk zoute smaak. Algen zijn heerlijk ter verrijking van de maaltijd zoals in salades, visgerechten, pasta en rijst.
Mattisson
Keltisch Zeezout Grof 5000 gram
Glutenvrije keltisch zeezout grof 5 kilo. 100% natuurlijk Keltisch Zeezout gewonnen uit zoutmoerassen op kleibodem. Natuurlijk grijs van kleur, ongewassen en ongeraffineerd.
Mattisson
Arrow Root Pijlwortel Poeder
Glutenvrije arrowroot is gemaakt van de wortel van de pijlwortelplant die in regenwouden groeit. Arrow root poeder kan gebruikt worden als bindmiddel voor bak gerechten, soepen, sauzen en toetjes en is neutraal van smaak. Land van herkomst: India. Per 2,5 dl vloeistof één eetlepel oplossen in koud water en vervolgens samen met de te binden vloeistof tot kookpunt verwarmen. Als vervanging van...
Mattisson
Himalaya Zout Grof Gemalen
Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van antiklontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.