Sauzen en smaakmakers

Tamari 50% Minder Zout 500ml van Lima

Lima

Tamari 50% Minder Zout 500ml

Glutenvrije tamari met 50% minder zout. Tamari is een kostbare smaakmaker die gretig gebruikt wordt in de natuurlijke keuken omdat hij een rijke, complexe smaak geeft. De Tamari 50% Less Salt bevat de 50% minder zout in vergelijking met andere sojasauzen op de markt en speelt in op de wensen van consumenten die minder zout willen eten en toch willen genieten van de smaak van Tamari. Zout eet je...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Suikervrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
€ 9,65
Yuzu Pepper Paste van Lima

Lima

Yuzu Pepper Paste

Glutenvrije yuzu pepper paste. Deze pasta op basis van rode peper heeft een specifieke citrussmaak. Het is een sleutelingrediënt van de Japanse keuken en voegt extra pit toe aan je gerechten. De paste helpt je je dagelijkse gerechten origineler te maken en om sauzen, vegetarische mayonaises, dressings en vinaigrettes op smaak te brengen, maar ook om een wokgerecht of groentegerecht met smaak...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Suikervrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
€ 4,59
Bruine Rijst Miso Ongepasteuriseerd van Lima

Lima

Bruine Rijst Miso Ongepasteuriseerd

Glutenvrije bruine rijst miso ongepasteuriseerd. Miso is een pasta van gefermenteerde soja die in het Verre Oosten al 1300 jaar gebruikt wordt om gerechten op smaak te brengen. De Brown Rice miso wordt gemaakt op basis van gepelde sojabonen en volle rijst en heeft een fermentatietijd van minimum 3 maanden, De Brown Rice Miso is niet gepasteuriseerd en wordt geprezen voor zowel zijn smaak als voor...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Suikervrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
€ 7,19
Bruine Rijst Miso Ongepasteuriseerd 25% Minder Zout van Lima

Lima

Bruine Rijst Miso Ongepasteuriseerd 25% Minder Zout

Glutenvrije bruine rijst miso ongepasteuriseerd 25% minder zout. De miso wordt gemaakt op basis van sojabonen en rijst en heeft een fermentatietijd van minimum 6 maanden. Deze miso bevat 25% minder zout in vergelijking met andere miso’s op de markt en heeft minimum 6 maanden gefermenteerd. Hij beschikt over alle eigenschappen van een ongepasteuriseerde miso. De Rice Miso 25% less Salt wordt...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Suikervrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
€ 7,69
Umeboshi Paste van Lima

Lima

Umeboshi Paste

Glutenvrije pasta van Japanse gepekelde pruimen. De Ume-abrikoos, waarvan het pekelnat ook de Ume Su azijn levert, wordt gekweekt in Japan en heeft een sterke en lichtelijk zure smaak. Ze ondergaat een melkzuurfermentatie van ongeveer een maand in zeezoutpekel, met Shisoblaadjes die haar een mooie rode kleur geven. De Umeboshi-Past is precies hetzelfde product als de Umeboshi, maar dan in de vorm...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Suikervrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
€ 8,99
Tamari 25% Minder Zout 250ml van Lima

Lima

Tamari 25% Minder Zout 250ml

Glutenvrije tamari met 25% minder zout. Tamari is een kostbare smaakmaker die gretig gebruikt wordt in de natuurlijke keuken omdat hij een rijke, complexe smaak geeft. Tamari gebruik je bij het koken en aan tafel om stoofpotjes met vlees, gevogelte, vis, pastabouillon, soep, wokgroenten, sausjes, marinades en wokgerechten op smaak te brengen.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Suikervrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
€ 5,69
Teriyaki van Lima

Lima

Teriyaki

Glutenvrije zoete sojasaus.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Suikervrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
€ 4,29
Tamari 25% Minder Zout 500ml van Lima

Lima

Tamari 25% Minder Zout 500ml

Glutenvrije tamari met 25% minder zout. Tamari is een kostbare smaakmaker die gretig gebruikt wordt in de natuurlijke keuken omdat hij een rijke, complexe smaak geeft. Tamari gebruik je bij het koken en aan tafel om stoofpotjes met vlees, gevogelte, vis, pastabouillon, soep, wokgroenten, sausjes, marinades en wokgerechten op smaak te brengen.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Suikervrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
€ 8,69
Rijst Cuisine van Lima

Lima

Rijst Cuisine

Glutenvrij plantaardig alternatief voor room op basis van rijst. Om te koken en te bakken.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Suikervrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
€ 1,09