Maaltijdingrediënten
Yakso
Ketjap Manis 250 ml
Glutenvrije ketjap manis.
Yakso
Ketjap Manis 500 ml
Glutenvrije ketjap manis.
Yakso
Ketjap Asin
Glutenvrije ketjap asin (zout).
Yakso
Coconut Aminos
Glutenvrije coconut aminos.
Yakso
Seroendeng
Glutenvrije seroendeng. Traditioneel Indonesisch bijgerecht van kokos en pinda's. Heerlijk bij een Indische rijsttafel, nasi of als garnering over een salade. Traditionele receptuur en geen suiker toegevoegd.
Yakso
Tempeh
Tempeh is een vleesvervanger te gebruiken in diverse gerechten. Het wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen en bevat veel eiwitten. De oorsprong ligt in Indonesië, waar het nog steeds veel gegeten wordt. Het heeft een nootachtige smaak en is lekker in salades of roerbakgerechten. Ook goed te marineren voor een extra lekkere smaak.
Yakso
Vegan Vissaus
Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Een perfect glutenvrij alternatief voor de traditionele vissaus. Een basisingrediënt voor Aziatische gerechten.
Tons
Belgische Mayonaise
Glutenvrije mayonaise. Échte Belgische mayonaise! Het echte Belgische sausje, lekker friszuur van smaak. Heerlijk bij friet en groenten.
Terrasana
Gomasio
Gomasio is voor Japanners als tafelzout voor Europeanen. Een smakelijk strooisel van geroosterd en gevijzeld blank sesamzaad en zeezout. Dit betaalbare strooisel kun je werkelijk overal overheen of in doen: van marinade tot (miso)soep, van hummus tot een glutenvrij noodlegerecht.
Terrasana
Tomatensaus Met Basilicum
Het recept van deze biologische en glutenvrije tomatensaus is eenvoudig, maar doeltreffend! Het wordt gemaakt van tomaten en basilicum. Verder niets. Een pure, Italiaanse tomatensaus die niet alleen lekker is door de pasta, maar het ook op een pizza erg goed doet. Probeer de smaken 'met groente', '100% tomaat' en 'pikant' ook eens!