Koek en cake
Werz
Carob Kabouter Koekjes
Glutenvrije koekjes met chocolade.
Oskri
Coconut Bar Original
Glutenvrije kokosnoot reep.
Werz
Rijst Kabouter Koekjes
Glutenvrije koekjes. Een heerlijk zoet koekje voor groot en klein.
Werz
Appel Dieren Koekjes
Glutenvrije koekjes met appel in leuke dierenvormpjes.
Werz
Volkoren Amandel Koekjes
Glutenvrije volkoren amandelkoekjes. Deze 4 koren volkoren amandelkoekjes doen denken aan Italiaanse amaretti. De consistentie van deze koekjes is zacht, luchtig en fijn. Deze amandelkoekjes zijn ideaal als dessert of als tussendoortje.
Werz
Volkoren Cacao Koekjes
Glutenvrije volkoren koekjes met cacao. Deze 4-koren cacaokoekjes smelten in de mond. Het koekje is perfect als knapperig tussendoortje bij een portie ijs of een kopje thee. Door de toevoeging van de beste biologische rijststroop smaken ze verleidelijk zoet. Deze chocoladekoekjes zijn gebakken met vier verschillende volkorenmelen - rijst, maïs, gierst en boekweit - en bevatten dus veel vezels.
Werz
Volkoren Koekjes
Glutenvrije volkoren koekjes. Deze 4-korrelige koekjes hebben een heerlijk zanderige textuur en smelten in de mond. Het koekje is perfect als knapperig tussendoortje bij een portie ijs of een kopje thee. Door de toevoeging van de beste biologische rijststroop smaken ze verleidelijk zoet. Omdat het droge koekjes zijn, zijn ze ook makkelijk mee te nemen.
Oskri
Coconut Dark Chocolate Bar
Glutenvrije kokosnoot reep met chocolade.
Werz
Vierkoren Lebkuchen Chocolade
Glutenvrije lebkuchen.
Werz
Rijst Haasjes Chocolade
Glutenvrije koekjes op basis van volkoren rijstmeel in de vorm van leuke haasjes. Omhuld met chocolade.
Werz
Volkoren Haasjes
Glutenvrije koekjes op basis van volkoren meel in de vorm van leuke haasjes.
Nutrifree
Cantucci Amandel
Glutenvrije amandelkoekjes volgens traditioneel Toscaans recept. Knapperig en authentiek. Uitstekend als basis voor heerlijke desserts, met bijvoorbeeld slagroom of vla.
Nutrifree
Cantucci Chocolade
Glutenvrije koekjes met chocolade volgens traditioneel Toscaans recept. Knapperig en authentiek. Uitstekend als basis voor heerlijke desserts, met bijvoorbeeld slagroom of vla.












