Drank
Mattisson
Matcha Poeder Biologisch 125 gram
Matcha is een groene thee die wordt gemaakt van de jonge bladeren van de theeplant Camellia sinensis. Het is een traditioneel Japans theepoeder dat wordt gebruikt bij theeceremonies en wereldwijd steeds populairder wordt als ingrediënt in verschillende voedingsmiddelen en dranken. Matcha is de enige theesoort waarbij het gehele theeblad in de vorm van poeder gedronken wordt. De fijnste en hele...
Mattisson
Maca Latte Cacao - Ceylon Kaneel
Glutenvrije Maca en Cacao zijn de basis van deze Latte. De blend is verrijkt met Ceylon Kaneel en Lucuma. Maca en Lucuma hebben van nature een karamel achtige smaak. Deze drank heeft een lichtzoete smaak en is heerlijk als vervanging van koffie en thee. Per beker: 2 theelepels (8 gram) poeder oplossen in warm water of (plantaardige)melk, voeg de resterende warme vloeistof toe. Om de latte extra...
Mattisson
Beetroot Latte - Gember Cacao Biologisch
Bietenpoeder en Cacao zijn de basis van deze latte. De latte heeft een heerlijke zachte smaak en is verrijkt met gember, kruidnagel en anijs. Rode bieten zitten vooral vol met Vitamine C, maar bevatten daarnaast ook veel andere vitamines en mineralen. Zo bevatten rode bieten bijvoorbeeld kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk en werking van de spieren.* De toevoeging...
Whole Earth
Frisdrank Sinaasappel & Citroen
Glutenvrije frisdrank met sinaasappel en citroen. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten.
Whole Earth
Frisdrank Ginger
Glutenvrije frisdrank met gembersmaak. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten.
Whole Earth
Frisdrank Appel
Glutenvrije frisdrank met appel. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten.
Whole Earth
Frisdrank Elderflower
Glutenvrije frisdrank met vlierbloesemsmaak. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten.
Whole Earth
Frisdrank Lemonade
Glutenvrije frisdrank. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten.
Whole Earth
Frisdrank Cranberry
Glutenvrije frisdrank met cranberry. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten.
Mattisson
Aquakefir Vijgen & Citroen
Aquakefir wordt gemaakt van verse citroen thee, vijgen en een levend ferment. Dit levende ferment is een mix van verschillende bacteriën en gisten. Door het ferment te combineren met suiker komt er een gistingsproces op gang waarbij de bacteriën en gisten de suikers ‘opeten’. Zo ontstaan er verschillende zuren, gisten, enzymen en andere stoffen. Des te langer het fermentatieproces, des te...