Broodvervangers
Rosies
Gierstvlokken
Glutenvrij gierstvlokken.
Rosies
Havervlokken
Glutenvrije havervlokken.
Rosies
Rijstvlokken
Glutenvrij rijstvlokken.
Rosies
Mais- Boekweitvlokken
Glutenvrije vlokken van mais en boekweit.
Rosies
Frosted Cornflakes Biologisch
Glutenvrije cornflakes.
Rosies
Teffvlokken
Glutenvrij teffvlokken.
Le Pain des Fleurs
Kastanje Crackers
Glutenvrije krokante kastanje crackers.
De Halm
Boekweitvlokken
Glutenvrije boekweit. Deze boekweitvlokken van De Halm bestaan voor 100% uit boekweit. Deze plant komt uit de familie van de duizendknopigen, net als rabarber en zuring en is dus geen graan. De boekweitvlokken zijn glutenvrij en hebben een kooktijd van ongeveer 10 minuten met een naweltijd van 5 minuten.
Le Pain des Fleurs
Aardamandel Crackers
Glutenvrije aardamandel (chufa) crackers. Vervangt met of zonder beleg brood of koekjes als ontbijt, dessert of het vieruurtje. De aardamandel is een ondergrondse vrucht van Cyperus esculentus of knolcyperus en heeft een smaak die doet denken aan die van hazelnoten. Zij is van nature glutenvrij en is populair vanwege haar hoge voedingswaarde.
Le Pain des Fleurs
Mais Crackers
Glutenvrije krokante crackers met mais. Vervangt brood of koekjes als ontbijt, dessert of het vieruurtje. Te nuttigen met of zonder beleg.