Broodvervangers
Peak's
Cornflakes
Glutenvrije cornflakes. Dit is wat je noemt een ‘ijzersterk’ begin van de dag. Deze cornflakes zijn gemaakt van mais. Ze bevatten een hele reeks aan vitamine B-varianten, plus vezels en ijzer. Neem 50 gram cornflakes en voeg hier 200ml melk aan toe.
Peak's
Haverzemelen
Glutenvrije haverzemelen. Een bron van eiwitten en rijk aan vezels. In haverzemelen zit 7 gram béta glucaan per 100 gram zemelen en draagt bij aan een gezond cholesterolgehalte. De zemelen zijn oplosbaar en daarom te gebruiken in bijvoorbeeld yoghurt, ontbijtpap of smoothies.
Bonvita
Lijnzaadcrackers Sesame & Sunflower
Glutenvrije voedzame crackers op basis van zaden. Hoog in eiwitten en laag in koolhydraten!
Peak's
Boekweitgrutten
Glutenvrije boekweitgrutten.
Wasa
Zweeds Knackebrood
Glutenvrij Zweeds knäckebrood. Prachtig goud gebakken knäckebröd met een heerlijke krokante smaak. Perfect te combineren met je favoriete beleg voor ontbijt, lunch of als lekker tussendoortje. Handig verpakt in een portion pack voor gemak & versheid.
Bonvita
Rijstwafels Dark
Glutenvrije rijstwafels met pure chocolade. Een lekkere snack voor ieder dag. De rijstwafels zijn knapperig vers, met een royale laag pure chocolade. Cacaobestanddelen tenminste 56%.
Bonvita
Rijstwafels Classic
Glutenvrije rijstwafels met melkchocolade. Een lekkere snack voor ieder dag. De rijstwafels zijn knapperig vers, met een royale laag melkchocolade. Cacaobestanddelen tenminste 48%.
Bonvita
Rijstwafels Carob
Glutenvrije rijstwafels carobe. Lactosevrij, biologisch en vegan.
Bonvita
Maiswafels Coconut
Glutenvrije lekkernij voor bij de koffie of thee of zomaar tussendoor. Krakend vers en voorzien van een dikke laag pure chocolade en kokossnipper. Lactosevrij, biologisch en vegan.
Peak's
Ontbijtpap (Energy Flakes)
Glutenvrije ontbijtpap met boekweit en honing. Boekweit is geen graansoort, maar een struikvrucht die veel proteïne en vitamine bevat. Dit maakt boekweit geliefd bij (kracht) sporters. Boekweit is zeer geschikt voor mensen met een allergie of overgevoeligheid voor gluten en daardoor geschikt in een glutenvrij dieet. Het wordt tevens in verband gebracht met een verlaging van risicofactoren zoals...